09 helmikuuta 2012

Torstai

Tänään mulla on ainoa vapaapäivä koulusta. Ulkona on ollu tänään aivan ihana ilma: aurinko on paistanu ja pakkastaki on ollu alle -20 astetta. Keskipäivällä käytiin Laurin kans yliopistolla syömässä ja sen jälkeen lähettiin käymään kaupungilla.
Päällä mulla oli tänään GinaTricot'n farkut, Nelly.comista tilatut uuet kengät, H&M:n takki ja baskeri sekä Piecesin huivi. Laukku on Oh La La'sta Kreikasta. Viikonlopulle säätiedote näyttää tosi ihanaa keliä, vain muutamia pakkasasteita! Oltiin ensin lähössä Posiolle kylästelemään viikonlopuks, mutta siellä on porukka kipeänä joten me taidetaanki jäähä vaan kotiin.
Kaupungilla kierreltiin lähinnä vain Revontulessa ja Rinteenkulmassa. H&M:ltä ostin uuden salitopin hintaan 9.95€. Koska vanhan kameran kotelo/pussukka on liian pieni uuelle kameralle, käytiin kattomassa Clas Ohlsonista uutta kamerakoteloa. Löydettiin yks ihan kiva, mutta jätettiin se sitten kuitenkin hyllyyn. Pitää vielä jatkaa etsimistä. Nyt taidan kuitenki vetää uuden topin päälle ja lähteä salille kattomaan, että muistaako sitä siitä treenaamisesta ennää mittään. Nyt olen ollu tasan viikon flunssan takia käymättä salilla ja kohta räjähtää pää: nyt on pakko lähteä vähän reenaan.
PS. Kattokaapa mikä me saahaan Rolloon!!

5 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hyviä kuvia!! Varsinkin se ulkokuva ja lähikuva sinusta <3

P.S. Ja hurraa-/eläköön-huudot Ur&Penn:lle!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pikkasen näyttää nuo kengät hyvältä jalassa! :)

Henni kirjoitti...

Kiitos HoO & Jenni! :)
Ootan tuota Ur&Penniä ihan hulluna. (Aukea jo, aukea jo, aukea jo!)
Nuo kengät on kyllä supersöpöt ja ne myös tuntuuki hyviltä jaloissa :>

Anonyymi kirjoitti...

Opiskeleeko poikaystäväsi?

Henni kirjoitti...

Opiskelleehan se :)