22 helmikuuta 2012

Joen jäällä


Tänään käytiin Laurin kans ulkoiluttamassa Iinestä joen jäällä. Aurinko paisto ihanasti ja pakkastakin oli vain muutama aste. Kyllä se kevät tulee! Tällä viikolla mulla ei oo paljoa luentoja, mutta kouluhommia oon silti joutunu paiskimaan esseiden, lopputehtävien ja harjotustöiden muodossa. Vieläku pari viikkoa jaksais, niin sitte oiski tiedossa 10 päivän hiihtoloma. Sillon lähetään käymään ainaki Torniossa ja Oulussa mutka - ollaan oltu yli kuus viikkoa vaan kotosalla käymättä missään kauempana. 
Tänään pitäis vielä jaksaa kirjoittaa johtamisen kurssille esseetä ja aloittaa enkun esseen tekeminen. Phuh! Vaikka tänä keväänä mulla ei hirveästi kursseja ja luentoja olekkaan, on kaikenmaailman esseitä ja harjotuksia ihan hirveä kasa tehtävänä. Eiköhän niistäki selviä ku pikkuhiljaa tekee... Oi talvi kesäloma tuu jo ;) 


2 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Luin tuolta että sulla on hello kitty puhelin (ilmeisesti pixmaniasta tilattu?) ja se on mennyt rikki? Ihan vaan uteliaisuudesta että ootkohan saanu sen jo korjattuna takaisin? Itellä oli myös samsungin hello kitty ja pixmaniasta (tosin eri malli) ja siihen tuli myös vika mutta korjasivat sen ihan Suomessa sekä kitty soitin (ai miten niin kittyfani :P ) jota ei sitten saatukaan korjattua ja pixmania hyvitti rahat. Mielenkiinnolla siis vaan kiinnostuin että miten sulla mahtaa käydä ton asian suhteen =)

Henni kirjoitti...

Juu se on vielä korjauksessa :) Ku sen ois muuten voinu viä Samsungin omaan huoltoon Suomessa, mutta koska Samsung lupaa vain 2 vuoden takuun ja puhelin oli ollu mulla jo yli 2 vuotta. Pixmaniasta ostin sillon lisätakuun (3 vuotta), joten se piti lähettää sinne. Saapa nähä millon se tulee, mulla ois jo Hello Kittyä ikävä! :)