06 helmikuuta 2012

yks reeni vaan

KE = Keskiviikkona pakkasta oli 27 astetta, joten näin parhaaksi kävellä tuohon lähi("köpö")salille, kun en halunnu ottaa riskiä että auto jäätyy Arctic247:n pihaan ja mie joudun sieltä asti kävelmään kotiin. Treenin alkuosan tein aika hitaasti ja vatsat tein sitten treenin lopuksi tosi nopsaan. Koska tuolla salilla ei oo laitetta vartalonkiertäjille, päätin vaihtaa olankohautusten & vartalonkiertäjien paikkaa toistensa kanssa täksi viikoksi, jotta saan seuraavassa treenissä tehtyä sitten vartalonkiertäjät koneessa (kun siellä Arcticilla on semmonen kone). Salilla oli aika paljon ihmisiä kun kävin 18-19 aikoihin treenaamassa, juttelinkin muutaman kanssa salihommista. PS. Nyt tapahtui toisen kerran niin, että multa kysyttiin että harrastanko "fitnessiä tai jotain semmosta". Oon niinkö ehkä maailman tyytyväisin! Lisäksi joku ihan tuntematon tuli kertomaan mulle, että kylläpä mie treenaan kovaa. Sanoin sille, että "jos kerran salille tullaan niin pitäähän täällä jotain tehäkki".
- soutulaite 15 min.
1 ylätalja leveä myötäote niskan taakse 30-35kg/4x5-10
2. mave 60kg/3x4-6
3. kulmasoutu tangolla 20kg/4x7-9
4A. kylkitaivutus +20kg/4x10
4B. olankohautukset käsipainoilla 18kg/4x8-10
5. alatalja leveällä myötäotteella 20-25kg/4x5-11
6A. tuplarutistus 4x15-30
6B. voimapyörä 4x12-15
6C. kiertoliike +5kg/3x10
80 min.

Jäi muuten tuo keskiviikon treeni viikon ensimmäiseksi ja vimpaksi treeniksi - torstaiaamuna heräsin kauheaan kurkkukipuun ja olo on vieläki tukkoinen / flunssainen. Ei yhtään kiva! Lisäksi ostin kaks viikkoa sitte sen kortin sinne Arcticille enkä ehtiny käyttää sitä ko yhen viikon ja nyt oon kipiänä, perskeles. No, ehkä tällä viikolla pääsis jo treenaan. Nykyään kyllä kaikki jotka on flunssan saanu niin on ollu kipeänä lähemmäs kuukauden (tai ainaki useamman viikon), mutta toivottavasti mulle EI käy niin. Joo, ei mulle käy niin. Kohta mie taas treenaan salilla niin kovaa että melkein toivois että ois kipeänä niin pääsis helpommalla ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sä oot kyllä kaaaaaukana jostai fitness harrastajasta. :D tommonen tavallinen pullamössö mimmi.

Veera / Oivalluksia luonnon poluilta kirjoitti...

No olipas ikävä kommentti joltain anolta, tommoset voi onneksi jättää omaan arvoonsa.

Ite varmaan olen ihan oikeastikin tällä hetkellä (vielä ;-) "perus pullamössö mimmi", mutta pakko silti kommentoida että fiksusti ja kovaa näytät treenaavaan ja varmasti tuloksiakin tuolla tyylillä tulee. Innostus kunnon punttitreeniin välittyy hyvin teksteistä! Oonkin etsinyt treenieni innoittajaksi juuri Hennin kaltaista "tavallista" saleiluun hurahtanutta, kovaa treenaavaa punttimimmiä, sillä fitness-kilpailijan elämäntyyli jatkuvine kisakireyttä tavoittelevine dieetteineen ei oikein ole mun juttuni, kunnon treeni sen sijaan on.

Henni kirjoitti...

Tuntuu että siellä on joku anonyymi-pullamössömimmi itkemässä :)

Kiitos kommentista Veera! :) Kylläpä mullekki niitä tuloksia on kertyny tässä vajaan kahen vuoden treenailun aikana. Ei mullakaan oo mitään intressejä lähteä "fitnesskireyksiä" tavoittelemaan, kuhan sais hyvän lihaskunnon ja kivan kropan :) Poikakaverin mielestä fitness-kisaajat kisakunnossa ovat "ketunnahkoja", eli terveennäkönen kroppa on kaiken A ja O :D

Anonyymi kirjoitti...

yhdyn osittain molempaan ylempään kommenttiin. tunnut tykkäävän reenaamisesta ja uskoisin, että tuloksiakin vielä tulee, kunhan jaksat reenata ja pitää koko paketin kasassa! :-) kyllä se siitä vielä!

Henni kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :)