14 lokakuuta 2010

baskeri ja pingviini

Löysin laatikosta (muistaakseni) siskoni antaman pingviiniheijastimen. Laitoin sen hihaan, että näyn pimeälläkin. Muistakaahan ihmiset käyttää heijastimia, on jo niin pimeä!
Täällä Rollossa pitää muuten käyttää jo pipoa päässä ulkona, on jo niin kylmä! Hyrr..
Muistin just, että en olekkaan esitelly minun maailman ihaninta unimaskia. Ostin sen cittarista vajaalla 9 eurolla (Iberon). Se on tosi tosi hyvä. Kumilenkkiä voi säätää ja kasvoja vasten tuleva kangas on ihanan pehmeä. Ihan parhaat!
Tänään käytiin hellun kans vähän shoppaileen. No okei "shoppaileen", koska ostettiin vaan ruokaa ja mie tuhlasin itseeni niinki paljon kuin 5 euroa ja 35 senttiä. :D Että näin! Ostin ensin kultasepänliikkeestä kaksi pronssisen väristä Nominationpalasta, hintaa oli 1.70/kpl. Laitoin ne hellulta saamani sydämen molemmille puolille, vähänniinku kehystämään sitä. :)

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Heippa Henni, tiesitkö että tuosta muovisesta pullosta lähtee kemikaaleja ja se nostaa mm.estrogeenitasoja joka taas lisää fläsää+aiheuttaa hormoonihäiriöitä..http://www.jaakkohalmetoja.com/fi/?p=118 Ite meinasin käydä ostaan sellasen alumiinisen pullon, esim. sig-merkkisen. Kaiken maailman huuhata sitä kuulee, mutta tuo muovijuttu minua kyllä itteä huolestuttaa...:D

Henni kirjoitti...

No jos elämässä yks pahe sallittakoon, niin olkoon se sitten tuo juomapullo :D Muuten jo elän niin perkeleen terveellisesti!

Henna kirjoitti...

Siitä on vaan vauhkottu niin helkatisti nyt viime aikoina että aattelin jos et oo kuullu, älä ainakaan lämmitä muovikipoissa ruokaa, nimittäin allekirjoittanut on siihenkin syyllistyny :D :D mulla on varmaan jos syöpä koska en esim. oo syöny luomuruokaa sen kalleuden takia, nyt vasta on vara ostaa jotain luomua ei kylläkään ihan kaikkea :)

Henni kirjoitti...

Hyvä juttuhan se luomu on, ei vaan oo opiskelijalla varaa alkaa hifisteleen :D