30 lokakuuta 2010

Sitsien A-B-C

 
(Tehtävä: Bongaa kuvasta Inkki.)
Eilen olin ekkaa kertaa sitseillä ja oli ihan sairaan hauskaa! Päällä mulla oli tietysti maailman hienoimmat haalarit (tyhjänä vielä haalarimerkeistä, kyllä mie ne joku päivä vielä ompelen kiinni) ja musta pusero. Kaulassa oli siskolta saamani kello. Hiuksiin laitoin normaalit tarrapaplarit suihkun jälkeen ja föönasin. Vaikka ne mitään hirveän suuria ei olekkaan, niin sain kuitenki kivat kiharat. Tykkään niin tuosta tukasta, miksi se ei voi aamulla herätessä näyttää tuolta? Tai miks mulla ei voi olla naama tuon näkönen ku herään? Ihan tyhmää.. :D

Ne sitsit oli ainejärjestöjen järjestämät fuksisitsit, eli aluksi tehtiin selväksi sääntöjä ja välillä läpikäytiin uusia juttuja. Sitsit ovat siis perinteiset yliopisto-opiskelijoiden illanistujaiset, jossa lauletaan paljon juomalauluja, syödään ja tietenkin juodaan. Eilisillä sitseillä hintaan kuului ruoka, 2xviinakaato ja 2xsiideri (tai olut). Omalla paikalla piti istua siihen asti, kunnes arvon toastit antoivat luvan lähteä tauolle. Aika hyvin humala kohosi huiviin kun vain istu ja joi. Ruoaksi oli hernekeittoa ja näkkileipää. Ehdin syödä puolet ruoasta lämpimänä, loput piti vetää ihan jäähtyneenä. Laulamisen ja pöydille huutamisien ohessa ei oikein ehtinyt syömään (eikä se tietenkään ollut edes silloin sallittua - punishmenttiähän siitä olisi seurannut).

Juomalauluina lauloimme niin perinteisiä lastenlauluja (Nalle Luppakorvaa) mutta myös tunnettuja lauluja, joita oli muunneltu hieman irstaammiksi (Saku Sammakko). Ihan hulluna hauskaa! :D Kolme ja puoli tuntia kului ihan hujahduksessa!

Ei kommentteja: