02 lokakuuta 2010

Lahja

Noniin! Muutama päivä on taas vierähtäny viime postauksesta, mutta mitäpä tuo haittaa.. Laatu korvaa määrän, vai mitä? Tultiin hellun kans Tornioon keskiviikkoiltana ja lähdetään takaisin Rovaniemelle maanantaina.
Reilu kuukausi sitten tilasin siskon kanssa H&M:ltä kaikkea kivaa ja nyt se paketti tuli. :') Jotenki mulle tulee aina semmonen joulufiilis ku tulee joku paketti minkä on tilannu.. Eikä ikinä muista että mitä kaikkea on tilannu, jänskää aina. :) Tilasin mustan takin, jota voin käyttää varmaankin koko talven ajan. Ellei sitten tule joku superkylmä talvi, niinkuin ne puolalaiset meteorologit oli ennustanu.. Takilla oli hintaa 29.90 ja kun liityin postituslistalle, niin sain valitsemastani tuotteesta -25% alea. Hintaa jäi takille siis vain noin 22.50!
Tilasin tarjouksessa olleen neuleen hintaan 4.90 (14.95) ja se on tosi ihana! Ajattelin ehkä ommella siihen yhden ison napin, jotta sen sais myös kiinni.
Tilasin H&M:ltä myös kaksi valkoista tyynynpäällistä. Ne oli alennuksessa hintaan 1.95e/kpl. Nuo on kyllä tosi kivat!
(Tällaiset käsikorut on tänään kädessä. Regalin kello ja kaks Nomination-ranneketta.)

Tunnustuksena kovasta treenaamisesta, maukkaan diettiruoan valmistuksesta ja kilttinä olemisesta, osti hellu mulle ihanan lahjan. Olin hellun mukaan voittanut "maailman rakastettavin nainen"-awardsissa ykköspalkinnon. Lahja oli siis Nomination-yhteensopiva pala, jossa on iso punainen sydän ja koiran tassunkuva keskellä. Tosi kaunis! Lahjan luovuttamistilaisuudessa hellu lausui kiitos-sanat Iines sylissään ja ylisti minua. ♥

4 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Kiitän tunnustuksesta :)

Nina kirjoitti...

Voi kiitos :) Vaikka tämä nyt sattuki vähän pahaan aikaan ku tein pikkusen muutoksia tuonne blogiin, mutta toivottavasti kaikki lötävät perille uuteen paikkaan.

Niin ja oletpa nätti noissa kuvissa! :)

Henni kirjoitti...

Hanna: Ole hyvä vain :)

Nina: No, ainakin jos käyvät lukemassa kommentteja niin löytävät varmasti perille uuteen osoitteeseen :) ja kiitos!

Henna kirjoitti...

:)Kiitos!, olipa vain kivoja kuvia sulla taas.