23 elokuuta 2011

Housupäivä

Sunnuntaina kävin kahvittelemassa hyvän ystäväni kanssa joka oli käymässä kotiseudullaan Torniossa pitkästä aikaa. Hän antoi mulle aivan ihastuttavan nahkatakin, jota ei itse enää käyttänyt. Olen ite yrittäny ettiä hyvää nahkatakkia jo useamman vuoden ja olin enemmän ku mielissään tuosta lahjasta. Kiits!
Eilen päivällä lähin sitten kahen siskoni kanssa Ikeaan shoppa-shoppaileen. Olin jo nettisivuilta katellu erilaisia kankaita pöytäliinaa varten ja myymälässä päädyin sitten Britten Nummer-nimiseen kankaaseen. Hintaakin oli vain 39 kruunua metriltä. Nyt vaan pitäisi päästä ompelukoneen ääreen tuota vähän muokkailemaan. KUN se pöytäkin olisi vielä joskus valmis... Kankaan lisäksi ostin 19 kruunulla pussinsulkijoita ja viiellä kruunulla Iinekselle pienen susi-pehmolelun.
Kun Ikea-reissu oli tehty, lähdin vielä pikkusiskoni kanssa käymään vaatekaupoissa. Ihan ensimmäiseksi mentiin Vaarin Vintti-nimiselle kirppikselle, joka on kesän aikana avattu Tornion länsirannalla Makuunin viereen. Kirpparilla haisi hirveästi kakka (viemäri) ja asiakkaat sai nenästään pidellä kiinni.. Onneksi hajuhaitta ei taida olla pysyvä, mutta sen vuoksi me vain nopsaan koko paikka kierrettiin läpi ja lähettiin. Löysin sieltä kolmella eurolla GinaTricot'n söpöt shortsit ja kahella eurolla H&M:n leggingsit. Mulla itellä on tismalleen tuomoset leggingsit ollu jo kauan aikaa, mutta ne oli niin risat ja kuluneet että pääsin ne nyt sitte heivaamaan roskiin.
Vimppana käytiin sitten vielä Rajalla-kauppakeskuksen GinaTricot'n liikkeessä. Olen jo useamman vuoden yrittäny ettiä hyviä farkkuja, jotka ei ylitä minun budjettiä. Nyt semmoset löysin: kapeat lahkeet + korkea vyötärö + ihana väri + 19.90€ = täydelliset farkut!
Susi on jo vähän kärsinyt - Iines on purru siltä jo yhen jalan rikki.
Parvekkeella ne kahestaan vahtii!

7 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Kivoja löytöjä ja kiva blogin uus ulkonäkö.

Acata kirjoitti...

Uus ilme, kovasti kiva! :) Ja noi pussinsulkijat on ihan parhaita, just hamstrasin niitä lisää lauantaina. :D

Toinen karppi kirjoitti...

Minkä merkkinen tuo nahkatakki on? Oon kans ettinny nahkatakkia pitkän aikaa, mutta juuri oikeaa ei oo löytynny. Tuo vois olla semmonen :)

Henni kirjoitti...

HoO:lle ja Acatalle kovasti kiitoksia <3 Ne pussinsulkijat on niiiin käteviä ku pakastimessa on aina kymmenen eri vihannespussia avattuna..

Toinen Karppi: Tuo on KappAhlin nahkatakki, mutta oon nähny tuon tyyppisiä joskus Seppälässä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei onko nuo ne Gina Tricotin silvia malliset farkut? Mie oon kans ettiny vastaavia ja noi näyttää kivalta ja on ennen kaikkea edulliset :) Pakko muuten kysästä että mitä kokoa sie noista farkuista käytät? Tai muutenkin, mikä sun vaatekoko yleensä on? Ymmärrän kyllä jos et sie halua vastata mutta oon vaan miettinyt sitä :)

Uusi ulkoasu on nätti!

Henni kirjoitti...

Hei! Joo ne on just ne! Ne on kyllä kivat farkut, kannattaa käyä niitä ainaki kokeilemassa Ginalla. En taida uskaltaa kertoa farkkukokoa (:D) , mutta vaatekoko mulla yleensä on 34/36 - riippuu ihan vaatteesta. Taitaa mulla olla muutama 32 ja 38 kokonen riepuki, jotka istuu hyvin päälle :) Kun liikkeestä riippuen nuo koot aina jonkun verran vaihtelee!
Kiitos kehusta! <:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida, että myös Cubuksessa on tosi kivoja farkkuja 19,90€. Ainakin viime aikoina on näkyny kahta eri mallia, toinen kapealahkeisempi ja matalampivyötäröinen, toinen korkeammalla vyötäröllä ja kapeilla lahkeilla. Tosi kivoja farkkuja :)