30 elokuuta 2011

Rillipää!

Hih jee! Kattokaapa mitä kiltti postinkantaja oli aamulla puottanu meän postilaatikkoon:
minun uuet rillit! Muistatteko kun muutamia viikkoja sitten voitin LensWayn Facebook-kilpailussa ilmaset rillit ja tuskailin, että mitkä otan? Muutamista lempparikehyksistä päätin sitten valita B. Lang-merkkiset kehykset, mallia BL2410. Huomasin muuten just, että tuota kehystä ei enää ole saatavilla LensWayn nettisivuilla!
Tilauksen tekeminen netissä oli tosi nopeaa, piti vain syöttää oikeat tiedot ja painaa tilaus-nappulaa. Tuotteella kesti tilauksesta saapumiseen n. 1 ½ viikkoa. Silmälasien, silmälasipussukan ja silmälasikotelon lisäksi paketista löytyivät puhdistusliina, puhdistusneste ja avaimenperä, jonka sisällä oli kaksi pikkuriikkistä ruuvimeisseliä. Muistakaahan liittyä LensWayn faniksi Facebookissa.. Arpoivat muuten taas viime viikolla 2000 ilmaset silmälasit!
Tässä ne ny ois! Mie tykkään, ne on aika kivat. Ainoa ongelma vaan on se, että olen yli seittemän vuen ajan pistäny itteni ei-rillipää-kategoriaan ja nyt ois jonku sortin identiteettikriisi paikallaan: olenko mie semmonen, joka käyttää laseja? Tulisko mulla käytettyä?
Rankkaa muuttorumbaa (joka siis on puolessa välissä) käytiin juhlistamassa oikealla mässyaterialla Hassan's Kebabissa, Haaparannalla. Samalla sain vähän testata uusia laseja. Toimivat muuten pirun hyvin ja ovat keveät päässä, mutta kun en ole tottunu näin vahvoihin linsseihin, niin reunat vähän vääristää ja välillä saatan hiukan kompuroida.
Mie söin storkebabin, joka on ihan törkeän hyvää. Tuota kastiketta voisin syödä jokaikisen ruoan kanssa..
Lauri söi "rullkebab med chilisås" joka on myös superhyvää.
Koska mulla on sen verran surkea näkö, ei näistä laseista täysin ilmaset tullu. Viien euron postituskulujen lisäksi minun piti valita ohuemmaksi hiotut linssit, joten kokonaissumma nousi 44 euroon. No ei silti paha - jos oisin tilannu nämä muuten vaan, hintaa olisi tullut 103 euroa! ;)
Mitäs ootte mieltä: palautanko vai pidänkö?

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hienosti sopii uudet lasit, onnistunut kehysvalinta. Eli pidä! :)

Mua kanssa ärsyttää, kun on niin surkea näkö (vasen silmä -8, oikea -7), niin vaikka ottaa parhaat ohennukset niin paksut ne linssit silti ovat. :/

Henni kirjoitti...

Mullakin on huono näkö (-6 ja -5.75), joten silmälasien on pakko olla superhiotut. Onneks nykyään osataan jo hioa tosi ohueks linssit eikä se hiominen maksakkaan enää niin paljoa kuin ennen.. :) I feel your pain!

Jenni kirjoitti...

Totta, vaikka kyllä niille laseille tulee kunnon ohennuksilla aina sen verran hintaa, ettei ihan joka vuosi voi laseja uusia. :( Noh, säästelen rahojani laserleikkaukseen... :)

Henni kirjoitti...

Nuoki on "vasta" minun neljännet lasit ja oon joskus 3-4 luokalla lasit jo saanu. Oi oi laserleikkaus kuulostais niin hyvältä..!

Acata kirjoitti...

Keeper! :) Tosi kivat, pidä ihmeessä! Tahtoo kans uudet lasit, silmät ihan seulana, kun pidän jatkuvasti piilareita. :/

Henni kirjoitti...

Minun silmät on kyllä kärsiny ku oon käyttäny piilareita viimiset seittemän-kaheksan vuotta. Josko sitä nyt oppis käyttään silmälaseja! :)