04 elokuuta 2011

Oikea pohjapiirros

Viime viikolla kerroin meän uudesta asunnosta täällä, siis siitä johon ollaan syksyllä muuttamassa. Mietin sitten että voikohan pohjapiirrustus olla semmoinen kun netissä oli.. Varmuuden vuoksi lähetettiin sähköpostia DAS:lle ja kysyin että minkälainen pohjapiirrustus asunnossa olisi. Vastaukseksi sain tämmösen piirroksen:Tämäki näyttää tosi hyvältä! R-r-r-r-rakastan sitä että tuossa on tupakeittiö!
Keittokomeroihin ja erillisiin keittiöihin oon niin kyllästyny.
Ehinki jo moneen kertaan epäillä, että mitenköhän se pohjapiirrustus voi olla semmonen minkä teille esittelin, koska asunnon pinta-ala on kuitenkin vain 42 m2.
Suunnitelman tein sitten samalla tavalla kuin edellisenkin.
Tässä tämä uus suunnitelma nyt sitte olis!
Edellisestä pohjapiirroksesta mulla oli jääny merkitsemättä ainakin meän pakastin, sähkökitaran vahvistin ja vessan matto. Nyt kaiken tarvittavan pitäis olla mukana!
Jätin parvekkeelle (vielä hankkimatta olevat) penkit ja pöydän laittamatta - jos parveke ei ole lasitettu (epäilen että ei), niin sinne ei talveksi voi paljoa mitään laittaa/ostaa.
Tällä viikolla meän ruokapöydälle ois tiedossa pieni ehostusprosessi, joka hyvällä tuurilla saadan valmiiksi tämän viikon kuluessa.Muutama miniongelma on vielä mietintämyssyssä...
Mihin kannettava? Tai oikeastaan, mihin kannettavat, niitä on nimittäin kaksi. EI keittiön ruokapöydälle. EI sängylle. Sohvan vieressä olevalle pikkupöydälle? Ehkäpä.
Koska en oo ihan varma että minkäkokonen tuo makkari on, olen vähän epäilly että mahtuukohan sinne minkäkokoiset yöpöydät. Kesän aikana kun yöpöydät pitäisi tehdä (tai niiden tekeminen mielellään ainakin aloittaa), niin on aika inhottava pettymys jos tuo makkari onkin ihan pikkuruinen eikä sinne mahtuis pöytiä meän 180 senttiä leveän sängyn lisäksi. Entäs ne yöpöytälamput sitten? En löyä mistään tarpeeks sieviä ja ennenkaikkea edullisia (opiskelijalla kun ei oo varaa just niihin 80 euron ihaniin Pentik-lamppuihin)...
Viimeisenä ongelmana on Inkin sänky (kuvan lammas kuvaa Iinestä :D). Mihin se laitetaan? Haluaisin sen makkariin ku koira kuitenki siellä aina nukkuu, mutta sinne se oikeastaan ei mahu.
Niin ja sitten vielä se, että voiko kitarat olla parvekkeen oven vieressä.. No eihän ne voi ku kaulat menee solmulle ainaku ovea käyttää auki. Kaksi kitaraa ja vahvistin siis tarvitsevat myös uuden paikan - näin vähän suunnittelujen jälkeen ajatellen.
Huh! Eipä kaikkea voikkaan suunnitella etukäteen, mutta yrittää silti saa.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

2 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

*Tirsk* tuota Iines-lammasta! ;) LOL!

Henni kirjoitti...

:'D