23 syyskuuta 2011

Hirvireissu

 Noniin! Nyt ois taas se aika vuodesta - nimittäin hirvenmetsästys.
Tultiin tänään iltapäivällä Posiolle, sillä aikasin huomenaamuna Lauri, sen pappa ja muutama muu äijä pakkaa kimpsut ja kampsut kasaan ja lähtee mettille. Ollaan täällä viikonlopun yli, joten sunnuntai-iltana pitäis lähteä takaisin Rolloon.
 
 Kun mies on mettillä niin mie aattelin katella vähän nuita koulujuttuja. Ainakin kandityön tutkimussuunnitelmaa, äikän paria asiatekstiä ja tieteellinen tutkimus-kurssin juttuja pitäisi vähän katella.
 
 
 
 Oli kyllä ihana tulla taas vähäksi aikaa luonnon helmaan. Myös meän "hirvikoira" Iines on aivan mielissään tästä pikkureissusta. Ruskareissut on parhaita!

6 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! Hauskoja kuvia!! <3

Henni kirjoitti...

Kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla jotain esikuvaa tms. noista punttimimmeistä? Tai seuraatko ylipäänsä fitness-kisoja yms? Ja sitten vielä, mikä sun oma tavoite on ? Olis mielenkiintosta kuulla! :))

Henni kirjoitti...

Esikuvaa ei oo. Enkä kyllä seuraa tällä hetkellä mitään fitness- tai bodyfitness-kisojakaan (ehkä ensi vuonna sitten kun kaveri menee lavalle) :) Oma tavoite? Apua! Alunperin tavotteena oli olla hyvässä kunnossa ja vähän laihtua. Nyt tavotteena on enemmänkin lihasmassan kasvattaminen, jenkoista ehtii päästä eroon myöhemminkin ;) Emmie tiä, tavoitteena on käydä salilla eikä olla mikään veltto sohvaperuna? :D

Anonyymi kirjoitti...

minkä rotunen iines on :)

Henni kirjoitti...

Iines on japaninpystykorva!