25 toukokuuta 2012

Haastetta kehiin

Tällaisen haasteen sain Nooralta:  

- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Do not tag back to the person who has already tagged you.

1. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Halusin aina olla eläinlääkäri. 

2. Entä nykyinen unelma-ammattisi?
Kuulostaa varmaan aika kaamealta feministien korviin, mutta haluaisin olla kotiäiti. Ois niin paljon rahaa ettei tarttis käyä töissä ikinä! Jos ollaan vähän realistisempia, niin haluaisin olla yhteiskuntaopin ope ja jos kaikki menee niinku pitää, valmistun semmoseksi tulevaisuudessa :)

3. Mitä ilman et voisi elää?
Ilman sydäntä tai keuhkoja, hehe ;) Eiku nyt tosissaan: en vois elää ilman minun rakasta miestä, liikuntaa, raejuustoa ja ketsuppia.

4. Mitä ottaisit autiolle saarelle mukaan?
Avomiehen! Niin ja Iineksen myös. Sitten voisin ottaa mukaan myös aurinkolasit, sateenvarjon ja jonkun "näin selviydyt luonnossa"-oppaan. Ja hammasharjan!

5. Lempiblogisi?
Tykkään tosi paljon lukea monia blogeja, mutta kaikista eniten käyn kyyläilemässä minun rakkaitten siskojen blogeja: HoO ja Miina.

6. Mihin maahan olisit tahtonut syntyä, ellet Suomeen?
Ehdottomasti Italiaan. En vain sen takia että se on kaunis maa, vaan sen takia että jotenki oon aina tuntenu yhteenkuuluvuutta Italialaisten kanssa. Oon tainnu entisessä elämässäni olla italialainen.

7. Lempikarkkisi?
Lauantai-karkkipussien mustat autot, sm-liigalätkäkarkit, malacon punaiset apinat, ässämixit, mars ja twix-suklaapatukat, lilat dumlet, vanhat autot, tuoreet lakritsipalat ja lähes kaikki suklaat. Oon oikeasti aika nirso karkkien suhteen ja irtokarkkihyllyn koko valikoimasta pussiin löytää tiensä yleensä vain muutamat eri karkit.

8. Lempiruokasi?
Kaikki omatekemä, mutta kaikista parasta on lohi ja hampparit. Lisäks tykkään kiinalaisesta ja tietenki mäkkärin roskaruuasta.

9. Mikä inspiroi aloittamaan kirjoittaa blogia?
Siskoni HoO, joka aloitti nukkekotibloginsa kirjoittamisen kauan aikaa sitten. Itsekin halusin jostain alkaa kirjoittelemaan ja aluksi kirjoittelin lähinnä sisustukseen liittyvistä jutuista. Myöhemmin aloin kirjoittamaan enemmän ja nyt oon tähän hommaan ihan koukussa.. Kohta on blogin 4-vee synttärit!

10. Miten vietät vapaa-aikaasi?
Tällä hetkellä viettelen kesälomaa ja päivät kuluu näin: käyn salilla, ulkoilutan koiraa, istun tietokoneella, luen kirjoja/lehtiä, katon telkkaria, vietän aikaa Laurin kanssa, siivoan, laitan ruokaa, otan aurinkoa, näen kavereita, urheilen...

11. Ketä halasit nyt jos voisit? 
Minun vanhinta isosiskoa joka asuu Etelä-Suomessa ja jota en oo nähny pitkään aikaan.. Mutta onneks ei mee kauaa niin pääsen halaan sitä! :)

Tämä haaste lähtee seuraaville (ei nyt ihan 11, mutta muutamalle kuitenkin): HoO, MiinaAnni, Anna, Iina, Sita ja Ida. Tässä on teille kysymykset, joihin pääsette vastailemaan :)
1. Mihin aikaan yleensä laitat nukkumaan ja mihin aikaan heräät?
2. Mitä haluaisit harrastaa, mutta et ole ikinä uskaltanut?
3. Jos voisit muuttaa jotain omassa luonteessani, mitä muuttaisit?
4. Mihin haluaisit matkustaa (nimeä 1 kohde)?
5. Uskotko kohtaloon?
6. Milloin sulla meni viimeksi hermot ja miksi?
7. Kuinka kauan aikaa olet kirjoittanut blogia?
8. Mikä oli lempitietokone- tai pleikkaripelisi lapsena?
9. Oletko mielestäsi turhamainen?
10. Seuraatko joitain TV-sarjoja?
11. Minkä kirjan luit viimeksi?

6 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Tackar! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mietin tota sun suunnitelmaa yhteiskuntaopin opesta. Ite opiskelen sellaseks sivuaineena muiden opetettavien aineiden, joita mulla on yhteensä 4kpl, lisäks. Opiskelen siis iha eri puolella Suomea ni mietin vaan että tahtoisitko sie sitte olla jonkin muunkin aineen opettaja? :) Meille kun kokoajan painotetaan kuinka työllistymismahollisuudet parantuu ku hankkii monipuolisen tutkinnon ja monta opetettavaa ainetta :) Ku esimerkiksi just yhteiskuntaopin opettajahan on tietääkseni aina työnhaussa sidottu historian opettamiseen, ni tulisko susta sitte senkin opettaja? :)

Joka tapauksessa toi vaa herätti mielenkiinnon haha. Mut sulla on kiva blogi!

Henni kirjoitti...

Ei varmaan, en oo historiaa opiskellut ollenkaan eikä meillä sitä ees yliopistossa voi opiskella :) Sivuaineina luen lisäks johtamista ja psykologiaa, että en oikein tiä mikä minusta tulee.. toivottavasti se yhteiskuntaopin ope vielä joskus :D

Nanni kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Haastoin sinut takas ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan uteliaisuuttani kyselen, että mihin meet kesätöihin?

Kiva blogi! :)

Henni kirjoitti...

Kiitos :) En mee mihinkään kesätöihin tänä kesänä.