31 toukokuuta 2012

Uuet tuolit

4 vanhaa tuolia + hieman vaivannäköä + kangasta + niittipyssy + liimaa = keittiöön 2 tuolia + makkariin 2 tuolia
 
Maaliskuussa otin pienen projektin tehtäväksi: halusin meille uudet tuolit kotiin mahdollisimman halvalla. Löysin yhdestä Facebookin myydään/ostetaan/annetaan-ryhmästä ilmoituksen, jossa kerrottiin kahdesta tuolista jotka sai noutaa ilmaiseksi. Otin heti ilmoituksen tekijään yhteyttä eikä aikaakaan, kun meillä komeili kaksi vanhaa tuolia olohuoneessa odottamassa päällystämistä. Ei mennyt kuin muutama päivä niin sain FB:ssä viestiä toiselta henkilöltä, joka kertoi että hänellä olisi neljä tismalleen samanlaista tuolia antaa pois, haluanko? Tottavie! Sovin siskoni kanssa että he saisivat ne minun alunperin hankkimat kaks tuolia ja mie hakisin kotiin neljä tuolia (enhän mie mitään kuudella tuolilla tee pienessä asunnossa)

 
Ikeasta kävin myöhemmin ostamassa kaks metriä kangasta ja päällystin kaikki neljä tuolia. Kankaat liimasin ensin erikeepperillä kiinni ja viimeistelin kiinnityksen niittipyssyllä. Tuoleista kaksi on keittiössä ja kaksi on makkarissa: toinen tietokonepöydän ääressä ja toinen vieressä. Tykkään kyllä ihan superpaljon nuista tuoleista kun ovat niinkö vanhannäköset mutta silti modernit.


Mutkia matkaan on mahtunut (niittipyssyä odotin monta viikkoa lainaan, sitten siitä loppu heti niitit, liima oli aina loppu kaupasta jne.), mutta nyt ovat tuolit valmiit. Hintaa näille tuoleille tuli siis reilu neljä euroa, koska ite tuolit olivat ilmaiset. Kun vaan viitsii ja kehtaa, niin saa kivaa kotiin opiskelijaelämään sopivalla budjetilla ;)

Ei kommentteja: