06 toukokuuta 2012

Yllätyyyys!


Tänään tehtiin Laurin kanssa yllätysreissu Tornioon. Siskonpoika juhli tänään 3-vuotissynttäreitään ja me yllätettiin koko siskon perhe ilmestymällä paikalle. Mukanamme vietiin minun väsäämiä riisimurosuklaapalleroita (ohje) sekä pojalle annettiin lahjaksi hurjan miehen t-paita. ;)

Juhliin siskoni oli väsäillyt jos jonkinmoista syötävää: savuporotäytteisiä tuulihattuja, dipattuja vaahtokarkkeja, toffeepopcorneja sekä tietysti haisulikakkua. Lisäksi tarjolla oli viinirypäleitä, maissinaksuja, suolatikkuja sekä muumi-keksejä. Itse tyydyin juomaan vain maitokahvia ja odottelemaan kiltisti iltapalaa.


Kuvassa päivänsankari odottaa kiltisti että kynttilät sytytetään ja että pääsee puhaltamaan.


Kaihoisin silmin katselin herkkuja...


Onneks mullaki dieetti loppuu kolmen viikon päästä, jipii! Sillon sitten pääsen taas nauttimaan juhlien herkuista. Toki voihan se olla, että sittenkun saa syödä niin ei teekkään mitään mieli... Torniossa olis nyt tarkoitus olla keskiviikkoon asti, jolloin me lähetään takas Rolloon. Autosta pitäis vaihtaa renkaat, kavereita pitäis nähä, Ikeassa ja IcaMaxissa ja Rustassa pitäis käyä sekä urheillakki jossain vaiheessa varmaan pitäis - eipä tässä kyllä tuu aika tylsäks ku on vaikka mitä tekemistä!

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Iih, ihana haisuli-kakku! :'D H on niin taitava!

boora kirjoitti...

Söpö haisulikakku!

H / Lumimäellä kirjoitti...

Oli kyllä niiiiiiiiiin superhuippu yllätys! Ei osattu oottaa yhtään. K:lle monta kertaa illalla sanoin, että oli kyllä tosi kiva kun tekin tulitte <3

Pikkumies on tänään jo pitänyt uutta paitaansa. Leveä hymy huulilla esittelee luurangon kuvaa :D

Annastiina & boora: Kiitos paljon!! :)

Henni kirjoitti...

HoO on kyllä maailman taitavin kakkuleipuri! Niin ja kiva että "Kake" tykkäsi paidasta :>

Anonyymi kirjoitti...

Et ole kyllä turhaan ollut ilman herkkuja! Kasvot on ainakin kaventuneet...kuinka kauan olet dieettiä pitänyt ja paljon on tippunut painoa??

Iita kirjoitti...

Hei,
miten pystyt olemaan kotikotona dieetillä? Teetkö ite omat ruokasi, vai syötkö suurin piirtein mitä on tarjolla? Mulle on aina vaikeinta mennä käymään kotona äidin lihapatojen ja leipomusten ääreen dieetillä...

Henni kirjoitti...

Dieetillä on tultu nyt oltua reilu 9 viikkoa ja kiloja on karissu tähän mennessä vajaat kaksi :) (Mie en kylläkään oikein nuihin vaakoihin luota, koska oon selvästi kiristyny enemmän.) Vielä ois tarkotus kolmisen viikkoa dieetillä. Teen aina itelleni erikseen ruoat, koska punnitsen kaiken mitä syön. Ja jos olen kylässä niin teen sitten sinne eväät itelleni mukaan.

Anna kirjoitti...

Aivan mahtava tuo kakku! Ja sie olet tosi nätti! :)

Henni kirjoitti...

Kiitos Lila :))