25 toukokuuta 2010

Muru hei, takki auki. Täältä tulee hauki, joka susta tykkää.

Kuka arvaa mikä Iinekseltä löyty sunnuntaina silmän yläpuolelta?
Jep. Se oli punkki. Hyi hitsiläinen. En oo ikinä ennen nähny punkkia :s huhhuh. Tosi ällöttävä!
Onneks saatiin se kokonaan pois, tai ainakin siltä näyttäisi! Tiistaina aamulla kävin heti ostamassa punkkipannan Inkille ja soitin eläinlääkärille, että pitääkö koiraa erityisesti seurata tai voiko sille tulla jotain sairautta tms. Kuulemma saattaa vähän puremakohta märkiä, pitää vaan puhdistaa puhdistusaine-vesi-seoksella.
Kylläpä minun Iinestä nyt hemmotellaan! Ostin sille apteekista punkkipannan (21.35e) sekä Haaparannalta Djurmagazinetista koirashampoota (n.5e) ja "irtokarkki"laarista herkkuja (n.7e/kg). Koiran ajattelin pestä viikonloppuna, kun se on sotkenu ittensä vaikka mihin mähnään..
Punkkipantapaketista paljastui pussi ja käyttöohje. Pannan vaikutus kestää siis punkkeja ja hietasääskiä vastaan 5-6kk ja hyttysiä vastaan 6kk. Eläinlääkäri on muistaakseni joskus sanonut, että ne apteekissa myytävät nesteputkilot, jotka kaadetaan turkkiin, olisivat vähänt tehokkaampia. Päädyin kuitenkin tuohon ratkaisuun, eipä tarvi niitä nesteitä olla koko ajan ostamassa ja kaatelemassa. Tuo on paljon helpompi ratkasu :)
Muistan että joskus pannat ovat olleet tummanvihreitä, mutta tämä oli iloiseksi yllätykseksi valkoinen :) Ohje oli näin: "... Pannan ja koiran kaulan väliin tulisi mahtua kaksi sormea vierekkäin. Pannan toinen pää pujotetaan solmen läpi. Ylijäävä pannan osa leikataan pois, siltä osin kun se ylittää 5cm..." Eli hyvinki helppo laittaa.
Eikä tuo Iineksellä onneks näykkään tuolta karvojen seasta mihinkään :) Onneks tuo panta oli valkonen eikä tumma. Meinaa nuille japseille jäähä mustista nahkapannoistaki tumma jälki kaulaan jos niitä pitää useasti kaulassa.
Mamman pikkunen nappisimmu ♥
Inkki älä viitti aina pelleillä!
Housut KappAhl 7.95, paita 9.90 ja neule 19.90 H&M. Kaulakoru Kultajousesta ja rekvisiittana pikkusiskoni huone.
Näin ilman neuletakkia. Alkaa tuntuun nuo housut vähän isoilta vyötäröstä.. ehkä karppaaminen onkin siis vaikuttanut ja olen jopa kiristynyt :'D
Paitani punaisista raidoista tulikin mieleen, se, mitä näin Haaparannalla...
Nimittäin POLKAGRISAR-MAITOSUKLAATA!!!! ARGG nyt ootan cheattipäivää ku kuuta nousevaa :D Marabou Polka on suklislevyn nimi, ja mulle tänne sitä heti! Just nyt heti sitte kans!

2 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ne tummanvihreät on niitä yrttipantoja - noin 6 euron hintaluokkaa. Apteekin pannat ovat olleet kai valkoisia aina.

Mieki tahon polkagrisar-suklaata! Polka-karkit on muutenkin aina olleet minun lemppareita. Toivottavasti suklaauutuus ei ole karvas pettymys.

Henni kirjoitti...

aivan, OK. toivottavasti tuo toimii hyvin, ettei punkkeja ennää tulis :) toivottavasti se on älyttömän hyvvää! nom nom nom nom nom nom nom ! <3