10 elokuuta 2010

Bröllop!

Olin viikonloppuna kauniissa häissä.
Hellun kans posetettiin Haaparannalla Kukkolankoskella.
Kynsiin laitoin Nellystä tilaamiani kynsikoruja. Ennen olen niitä hehkuttanu, mutta enää en kyllä. Moni repesi/lähti irti jo hääpäivän aikana, vaikka laitoinkin kunnon kynsilakkaa niiden päälle. Hiukset laitoin lämpörullilla kiharalle ja kiinnitin taakse pinneillä. Muutaman kerran jouduin vesisateeseen, joten kiharat hieman aukesivat, mutta olivat kauniita laineillakin. (:
Juhlapaikalla sain heti kaksi lahjaa. Tällaisen lahjan saivat kaasot.
Puolestaan polttariporukalle jaettiin tällainen. Sisältä löytyi CD-levy, johon oli laitettu polttaripäivänä kovasti soineita ja 50-luvun teemaan sopivia biisejä.
Alkuruokana oli vihersalaattia ja voileipää. Ottamani salaatin lisäksi oli mm. kastikkeessa olevaa salaattia ja porkkanaraastetta.
Oikea puolukkaleipä on maailman parasta! Lisäksi tarjolla oli erilaisia näkkileipiä ja rieskaa (semmoista vähänniinku näkkileipää, semmoista kovaa.. Ruukaavat syyä Ruottissa semmosta palijon..)
Pääruokana oli siikaa, kermaviilikastiketta ja perunaa (en välitä perunasta, joten jätin sen väliin).. Kala oli hyvvää ja sitä oli tarpeeksi. Itseasiassa sain siittä hädintuskin puolet syötyä. :D
Karkkipöydässä tarjolla vaahtokarkkeja, marenkeja, itsetehtyjä kolakarkkeja, lapsille maissinaksuja, suolapähkinöitä, chilipähkinöitä, polkagrisareita ja pienimmässä kulhossa chilikarkkeja (siellä myös kyltti varoittamassa tulisuudesta).
Jälkiruokana toscakakkua, keksejä (minä olin tehnyt, jipiii), pullaa sekä jauhelihapasteijoita.
Hääkakut olivat todella kauniita.
Erittäin makoisia myös sisältä! Ommm.. Juomana oli puna-sekä valkoviiniä ja itse join kakun kanssa kaakaota.
Mie yritin väistellä kukkakimppua, mutta minun mieshän se pahaa aavistamatta nappasi heitetyn sukkanauhan..
Morsiamen antamasta lahjapaketista paljastuivat ehdottomasti maailman ihanimmat lahjat! Kiitos vielä paljon rakkaalle morsiammelle!

Ei kommentteja: