27 lokakuuta 2011

Heijastinliivi koiralle

 Tänään käytiin pitkästä aikaa Laurin kans vähän kiertelemässä kaupungilla. Olen jo pariin otteeseen ihastellu Clas Ohlsonissa (minun mielestä siis tosi halpoja!) koirien heijastinliivejä, jotka maksaa 3.50€/kappale. Minun on vaan pitäny miettiä että otanko Iinekselle koon S vai M ja pitkän pohtimisen jälkeen päädyin ostamaan M-kokoisen liivin. Koot määräytyvät kaulan ympärysmitan mukaan: S = 30 cm, M = 40 cm, L = 50 cm ja XL = 60 cm.
 Heijastinliivi on Iinekselle pikkusen reilu kaulasta (tarranauha pitää laittaa kireämmälle kuin tarkoitettu), mutta koska japaninpystykorva on sen verran "pitkä" rotu, niin se S-kokoinen liivi olis kyllä ollu tuolle siiselille liian pieni.
 Iinestä ei paljon liivi haitannu vaikka se kameran edessä vähän nolostelikin. Oikeastaan se oli vaan mielissään ku me syötettiin sille herkkuja ja ihasteltiin sen uutta liiviä. Illalla pääsee liivi sitten käyttöön ku lähetään kävelylle.

3 kommenttia:

Annastiina kirjoitti...

Ihana Iines! <3 Meilläki on tytöillä heijastinliivit ja hyvin on toiminu. (:

HoO kirjoitti...

Hieno on liivi! Laitoinpa sulle FB:hen mailia ;)

Henni kirjoitti...

Ne heijastinliivit on kyllä aika tärkeitä tähän aikaan vuodesta ku ulkona on niiiin pimeää :) ja Hanna mie vastasin siihen ;)