10 marraskuuta 2011

Kelekkamessut

Hei joulupukki! Tämän voisin ottaa joululahjaksi..
 Nyt on jotenki niin koulun kanssa hirveätä härdelliä, että en oo ehtiny paljoa koneella istumaan, saatikka sitte tänne postailemaan. Nytkin itseasiassa pitäisi olla väsäämässä kandia, lukemassa englanninkielisiä 600 sivun kirjoja psykan tenttiin, kirjottamassa ruottin referaattia, suunnittelemassa ruottinkielistä esitelmää kuntauudistuksesta, suomentamassa ruottinkielistä uutista ja olla tekemässä kielioppitehtäviä. Kaiken tämän lisäksi pitäis jaksaa käyä salilla, ulkoiluttaa koiraa, pestä pyykkiä, siivota ja tehä ruokaa.. Onneks joululoma tulee kohta ja kaikille koulujutuille saa sanoa hei hei!
Tässä ois pari kuvaa viime lauantain kelkkamessuilta, niinku lupailinki.
 Huomenna aamulla meen kirjastoon kirjottaan kandia ja päivällä lähen käymään uimassa Sannan kanssa ja sitte illalla taidan lueskella vähän tenttiin. Jotain kivaa kyllä haluttais tehä myös! Ehkä jouluostoksilla käynti piristäis viikonloppuna..
Ps. Fraasi "University - working hard 12 hours a day, 7 days a week, 2 weeks a year" pitää hyvin paikkaansa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on ihania kuvia sinusta.t.kauniista tyttärestään onnellinen äiti <3

Henni kirjoitti...

Kiitos molemmille :>

Manna kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentoijiin, näytät erityisen kauniilta näissä kuvissa. Ja nuo hiukset, VAU! :)

Jos sulla on kandi- ja muiden kiireiden ohella aikaa, niin ois mukavaa lukea jokin hiuspostaus. Esim. miten usein peset tukkaasi ja millä, käytätkö jotain tehohoitoja, miten pidät sitä liikkuessa ja yöllä yms. :)

Mähän menin pätkäisemään hiukseni alkukesästä, ja nyt on niin ikävä pitkiä hiuksia... eli hiustenkasvatusprojekti menossa. :)

Henni kirjoitti...

Kyllä se tukka nopeasti takas kasvaa, oo vaan kärsivällinen! :) Kiitos postausaiheesta, minun hiuksista voisin kirjoitella vaikkapa heti ensi viikolla..