08 tammikuuta 2012

Pinkkiä!

Kuluneella viikolla pääsin käymään TAAS vain kolmesti salilla. No jos sitte ens viikolla kävis sen viis kertaa niin ei jäis nyt yhtään treeniä väliin. Tänään tultiin takas Rovaniemelle ja huomenna pitäis taas täällä yrittää treenailla. Ens viikonlopuks mennään takas Tornioon, joten pari kertaa vielä tälle talvelle pääsen käymään EuroGymillä. Kattokaapa kuinka söpöt urheiluliivit ostin H&M:ltä:

TI = Uusitalon mukaan selkätreenissä pitää olla ns. joka suunnasta tulevia liikkeitä, eli samassa treenissä voi tehä esim. sekä ylätaljaa, alataljaa että kulmasoutua. Samalla logiikalla voitais ajatella, että yks selkätreeni ei sais koostua vain esim. kulmasoudusta käsipainoilla ja kulmasoudusta tangolla, vaan selän kaikkia lihaksia pitäis rasittaa. Tiistain treeni meni kyllä ihan kivasti, vaikka aika nopeasti sen vedinkin. Kulmasoutu käsipainoilla meni niin perille, että oli selkä kipeänä monta päivää treenin jälkeen. Mahtavuutta ku treenit toimii!

- juoksumatto 2 min.
1. alatalja leveä myötäote 15kg/4x13-18
2. ylätalja leveä myötäote 25-30kg/4x13-15
3. ylätalja kapea vastaote 25kg/4x14-17
4. kulmasoutu käsipainoilla 10lbs/3x12-15
5A. kylkitaivutus +11kg/4x15
5B. vatsarutistus 4x20
6A. vinot vatsat 4x5-10
6B. lankku 4x20sec.
45 min.


KE = Treeni meni kivasti, vaikka olkapäitä en saanukkaan ihan niin pumppiin ku oisin halunnu. Ojentajiin sen sijaan sain niin hyvän tuntuman, että tuntu että ne meinas räjähtää. Hieeeeenoa. Tein ojentajat niin loppuun, että en meinannu ees taljassa (6B) saaha käsiä väännettyä suoraksi. Tämmöset treenit vaan on niin kivoja ja auttaa jaksamaan etiäppäin!
- soutulaite 1 min.
1. pystypunnerrus käsipainoilla 8-10lbs/4x14-17
2. pystypunnerruskone 2.5kg/4x13-16
3A. viparit 1kg/4x12-15
3B. olankohautukset käsipainoilla 11kg/4x15-20
4. takaolat koneessa paino1/4x12-15
5. ojentajat ylätaljassa tangolla 15kg/4x13-22
6A. ojentajapunnerrus ylätaljassa narulla pään takaa 7kg/4x13-16
6B. ojentajat narulla ylätaljassa 5kg/4x12-16
7. kick back käsipainoilla 2kg/3x11-13
50 min.


LA = Koska Lauri tuli hakemaan minua salilta, yritin tehä treenin mahdollisimman nopeaa ettei miehen tarttis kovin kauaa istuskella ja ootella minua. Lauri on keskiviikosta asti ollu flunssassa, joten mie olen joutunu yksin treenaileen kohta viikon verran. Mie oon kyllä hyvin välttyny flunssalta (kop kop kop), vaikka kaikki muut tuntuu nyt olevan kipeänä. Mutta ai ai nyt sattuu, nimittäin eilinen jalkatreeni. Vaikka kaikki tuntu ihan sairaan raskaalta, päätin Pump3D:n voimalla tehä vähän ylimääräsiä toistoja. Jalkaprässissä jalat alko tärräämään ja sitä ei ookkaan ennen tapahtunu. Vedin jopa niin loppuun jalkaprässissä yhen sarjan, että Laurin piti nostaa apuna kelkkaa että sain sen ylös. En saanu reiden ojentajia ja koukistajia menemään ihan niin hyvin ku yleensä, mutta se saatto johtua siittä että jalat oli niin piipussa. Pohkeet tein vähän "vasemmalla käellä" ku salilla oli porukkaa ja jostain syystä kaikki halus tehä pohkeita, joten minun piti olla nopsa että pääsin niitä ees tekemään.
- juoksumatto 1 min.
1. kyykkykone 10-15/3x18-20
2. smith-kyykky 30kg/4x12-15
3. jalkaprässi leveä standi 50-60kg/4x10-14
4. DC-pohkeet jalkaprässissä 20kg/12
5A. reiden koukistus istuen koneessa 20kg/4x14-18
5B. reiden ojennus istuen koneessa 15kg/4x12-15
6. pohjesetti seisten koneessa 50kg/60
60 min.


PS. Joululomalla tullu läskiä+nesteitä semmonen 5-6 kiloa, että aika mänkkihän mie olen :D Ehkä biitsikuntoon2012-projektille antaa lisäpotkua keskiviikkona alkava Jutta&Superdieetit-ohjelma (sekä omien kuvien katselu).

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heiii,
ihan pakko kysästä, kun itsekin noita liivejä katselin kaupassa: elikkäs mielestäni kaupassa vaikutti, että ovat sen verran ohutta kangasta, että näkyy läpi jotain mitä ei pitäis mielellään.. olen käyttänyt tähän asti vaan topattuja urheiluliivejä, joista ei siis näy nätisti sanottuna tissit(nännit) läpi. :D sinulla sitä ongelmaa ei näytä noissa olevan, onko sulla noiden alla jotkut toiset vai onko niissä sittenkin pehmustetta välissä? :)

hienon sporttiselta sun kroppa näyttää!!

Henni kirjoitti...

Joo kyllä nuo tuntu ohuempaa kangasta olevan ku minun toiset urheiluliivit, mutta ei mulla onneks mitään näy läpi nuista :D Eikä oo mitään ylimäärästä kangasta tuolla välissä.. Jos meinaat tuomoset ostaa ja tuntuu että ne näkyy läpi, niin voihan niihin ommella nurjalle puolelle palan paksumpaa kangasta tai just laittaa vaikka toiset alle :D

kiitokset!

Anonyymi kirjoitti...

kiitos vastauksesta! kävin eilen sitten sovittelemassa ja eihän niistä läpi näy. huippua, koska tuontyyliset on tosi mukavat päällä. Valkoiset ostin, mutta pitää miettiä vielä noita pinkkejäkin sen verta hienot on! :)

Henni kirjoitti...

Valkosetki kuulostais kyllä kivalta... Harmi vaan että urheilurintsikoita on niin monia ihanan värisiä, että niitä vois ostella ihan loputtomiin :D

miina kirjoitti...

näyttääpä kuvauspaikka harvinaisen tutulta... :D

Henni kirjoitti...

Miina: joo mie arvasinki että sie huomaat heti.. :D sori! sulla vaan on niin hyvät peilit & valot siellä..

Anonyymi kirjoitti...

Toimiiko todella kun yhdistää karppauksen ja punttisalin? :O Esim. Juttahan on sanonu ettei todellakaan suosittelu niitten yhistämistä jos tuloksia haluaa saaha.."Fitnesstähti painottaa, että lihakset tarvitsevat kasvaakseen hyviä hiilihydraattilähteitä. Salitreenin jälkeen keho tarvitsee riisiä, perunaa tai pastaa. "

Tietysti henkilöstahan tuo on, mut mietin vaan et vaikuttaa varmaan kehittymiseen ehkä pikkasen?

Henni kirjoitti...

Se minkä takia esim. Jutta treenaa hiilihydraattien kanssa, on se, että 1 g hiilihydraattia kerää 3 g nestettä kehoon (nesteisellä keholla lihaspaineet on kovemmat ja on parempi treenata). Toisaalta taas hiilihydraatin nostattamat insuliiniarvot blokkaa pois verestä kasvuhormonia ja testosteronia sekä muita lihaksenkasvutekijöitä. Muutenki se, että miinuskaloreilla kasvatetaan lihasta dieetillä vaatii ihan älyttömän tarkan syömisen ja treenaamisen (esim. Juttahan treenaa ja syö grammalleen / kellon tarkasti). Minun CBB:tä harrastava avomies on treenauttanu just yhtä sen kaveria, joka on ketoosissa pystyny kasvattamaan lihasmassaa ja pudottamaan läskiä (about 20 kg) samaan aikaan.

Itehän en siis ketokarppaile, vaan saan hiilihydraatteja esim. vihanneksista ja marjoista. Kyllä mie ymmärrän sen runsasmääristen hilsujen kanssa treenaamisen, ei siinä. Voimaahan sillon on enemmän kun hilsut täyttää lihaksen glykogeenivarastot. Näissä asioissa on kaikilla eri näkemys ja kehonrakennuspiireissä näistä aivan taistellaan kun kaikki on muka oikeassa :D Kuitenki kaikkien kroppa on omanlaisensa ja jokaikisellä erilaisella dieetillä on päästy kisakuntoon. Minun mielestä karppaus vaan on äärettömän helppo tapa välttää nälkää ja kokea olo hyväksi :)