22 helmikuuta 2015

Arctic Arbutin tuotekokeilu


Heti helmikuun alussa kerroin teille Arctic Arbutin -tuotteista, joita pääsin testaamaan.
Tässä on testitulokset noin kolmen viikon käytön jälkeen. Arvioin tuotteista helppokäyttöisyyttä, tuotteen toimivuutta ja mahdollisia miinuspuolia.


Käsivoide tuli heti ensimmäisenä käyttöön. Sujautin sen käsilaukkuun, jossa pidin sitä koko testauksen ajan. Miten se aina onki niin, että kuivat kädet huomaa kun istuu autossa / on kaupassa / kylässä - kaikkialla muualla paitsi kotona... Käsivoide menee tosi pieneen tilaan ja sitä oli helppo kuljettaa mukana. Jokaisessa tuotteessa pumppu toimi erinomaisesti, mutta varsinkin käsivoiteessa se pääsi parhaiten edukseen: yksi painallus ja juuri oikea määrä voidetta tulee pullosta ulos. Voide imeytyy tosi nopeasti iholle, aivan kuten tuoteselosteessa luvataankin. Muutaman päivän sisällä kädet olivat jo paljon pehmeämmät ja paremmassa kunnossa kuin ennen. Huomasin myös, että kädessä ollut rupi parani ja haaleni nopeasti tuotteen käyttöönoton jälkeen lähes olemattomiin.


Seerumia käytetään aamuin illoin kasvojen alueelle ja / tai kämmenselkiin. Koska tuotteen luvataan mm. häivyttävän ihon pinnallista verisuoniverkostoa sekä lisäävän ihon kimmoisuutta ja heleyttä, koin että tarvitsen sitä enemmän kasvojen alueelle kuin käsiin. Tämän vuoksi testasin seerumia siis lähinnä vain kasvoille. Seerumi on todella riittoisaa ja pumppua pitikin painaa aika hellävaraisesti, jotta seerumia ei tulisi liikaa. Aluksi pumppu aiheutti hieman hämmennystä: piti pumpata useita kymmeniä kertoja, ennen kuin seerumia alkoi purkista tulemaan (täytyi välillä jopa pyöritellä purkkia, että onko tässä nyt joku juju mitä en huomaa). Pari tippaa seerumia levittyi helposti iholle ja imeytyi silmänräpäyksessä, kasvovoiteen pystyi käytännössä levittämään välittömästi seerumin laiton jälkeen. Seerumin tehon huomasin heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen: iho oli mattapintaisempi eikä enää kiiltänyt entiseen tapaan.


Seerumin levittämisen jälkeen levitin heti kasvovoiteen. Kasvovoide imeytyi muiden tuotteiden tapaan nopeasti ja jätti ihon heleäksi. Iho ei tuntunut enää kuivalta, kuten aina tavallisesti talvella. Myös kasvovoiteen käytössä pumppusysteemille täytyy antaa plussapisteitä, sillä se annosteli sopivan määrän voidetta helposti ja nopeasti. Seerumin ja kasvovoiteen yhteiskäytössä ihosta tuli tosi kimmoisa ja kosteutetun oloinen ensimmäisen viikon sisällä - jopa mies huomasi tämän ilman että olisin asiasta maininnut ja kehui kasvojeni ihoa eräänä päivänä tosi pehmeäksi.

Haluan tuoda vielä esille tuotteiden hajuttomuuden, joka on ollut mulle tosi tärkeää. Nykyään kaikki tuntuu tuoksuvan tosi voimakkaalle - niin meikkivoiteet kuin hiusöljytkin. Arbutinin tuotteita käyttäessä tiesi, että näissä ei ole eikä voikkaan olla mitään ylimääräistä, niin tuoksuttomia ne ovat. Ylimääräisiä plussapisteitä haluan antaa voiteiden pumpuille: pumppu voidetta levitettäessä on paljon hygieenisempi kuin purnukka, josta avataan kansi ja otetaan voidetta sormella. Tämä ominaisuus oli erityisen kätevää, kun käsivoide oli laukussa ja aina mitenpäin sattuu - ei tarvinut kaapia purkin kannesta rasvoja pois, kun voide pysyy näppärästi purkin sisällä ja sitä tulee ulos vain pumpusta painettaessa. Plussaa annan myöskin purkkien muodosta ja siitä, että ne on niiin helppo ottaa mukaan - ne mahtuu jopa meikäläisen beautyboxiin muiden tarvikkeiden lisäksi.

Täytyy siis kyllä taas vaan sanoa että eipä pettäny Detrian tuotteet tälläkään kertaa ja en voi muuta kuin suositella. Ja nuista kolmesta minun ehottomaks lemppariks nousi kyllä tuo seerumi!

detrian kotisivut

Ei kommentteja: