31 lokakuuta 2011

Eka joulukuvasto!

 SE ON TÄÄLLÄ!
Nimittäin Ikean upouusi joulukuvasto. Jeejeejee kohta on joulu! Nyt ko vielä sais tänne Rolloonki sen ensilumen niin johan vois alkaa joulunootus kunnolla.
 Ikean uudet joulutuotteet: ikea.se & ikea.fi
Ikean uusi joulukuvasto / jouluhuoneet: ikea.se & ikea.fi
Minun joulumieltä nostattivat kuvastosta seuraavat ihanat jutut:
SNÖDRIVA-leivosvuoka 29kr/220kpl
hopean- ja kullanvärisiä
eri kokoja
Ihania vuokia, joihin voisi leipoa vaikkapa pieniä kardemummakakkusia tai kauniisti koristeltuja vuokaleivoksia. Plussana se, että paketissa tulee monia erikokoisia vuokia.
 STRÅLA-koristevalaisin 79kr/kpl
halkaisija 70 cm
valkoinen, hopea tai punainen
löytyy myös isommassa koossa (halkaisija 100cm) 129kr/kpl
Valaisimen voisi kiinnittää vaikka kattoon normaalin kattolampun sijasta joulun ajaksi. Varsinki tuo valkonen on kaunis. Se voisi roikkua katossa vaikka koko lopputalven!
SNÖBOLL-snapsilasi 49kr/4kpl
6 cl
Heti alkaa suu nappaseen ja tekeen mieli köllikkä-paukkuja tai rommitotia.. Meillä ei snapsilaseja olekkaan, joten tuomoset tulis ihan tarpeeseen. Jääkaapissa ois jäljellä pikkupullo kahviouzoa, nam!
 Syyskuun alussa puhuin Ikean uudesta kuvastosta. Kuvaston ensimmäisellä sivulla oli tarjouksia, joista yksi oli koski ÅRSTID-pöytävalaisimia: 31.10-04.11.2011 valaisimet ovat hintaan 99kr (199kr). Kun ite oon nyt Rollossa, niin valjastin sekä äitin että pikkusiskon käymään tänään Ikeassa. Nyt meän asuntoon on ostettu kaks ihanaa uutta valaisinta jotka pääsee yöpöydille heti kun ne vaan saan tänne. Kivaa! Sisko ja sen mies tulevat meille kylästelemään 18.-20.11 viikonloppuna (tuplakivaa!), joten eiköhän ne minun lamput siinä samalla kulkeudu tänne.

Näyttäis nuitten koulujuttujen osalta vähän siltä, että päästään seuraavan kerran Tornioon vasta joululomalla. Kalenteri on sekä Laurilla että mulla ihan täynnä koulujuttuja, eikä viittitä vaan viikonloppureissulle lähteä. Joululoma alkaa meillä molemmilla joulukuun puolessavälissä ja sitte ollaan varmaan joulun yli sekä Torniossa että Oulussa. Eli näyttäis pahasti vähän siltä, että minun haaveilemat uuden uutukaiset joulukoristeet jää ostamatta.. Mutta ainakin nuita leivosvuokia minun on pakko käyä ostamassa ku Ikeaan pääsen!

4 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Heh, no nyt luin tämänkin :) Käyhän lukeen minun maili FB:ssä!

Ite ostin tänään nuita leivosvuokia - vaikkakin kyllä puna-valkoisina :D

Henni kirjoitti...

Joo mie käyn lukeen :) Nuo leivosvuoat on kyllä söpöjä!

Nanni kirjoitti...

Mullekin oli käyty ostamassa nuo lamput! Ne on niin sievät. Ite ihastuin siihen isompaan versioon jo yli kaks vuotta sitten ja ostinkin sen tänne Oulun kämppään heti silloin. Kiva nyt saaha siihen mätsäävät pienemmät valot :)

Henni kirjoitti...

Joo ne on kyllä superihanat lamput! Eikä kyllä ollu kovin kalliitkaan :>