08 lokakuuta 2011

hölkkäreissu

 Tänään aamulla olin ihan älyttömän reipas! Heräämisen jälkeen sekotin mitallisen Jack3dia veteen ja join sen. Sitten laitoin lenkkikamppeet päälle, käytin koiran nopsaan aamukävelyllä ja lähin lenkille. Ensin hölkkäsin Anttilaan ja kävin ostamassa alennuksesta uuen meikkipuuterin.
 Kaupassa mietin, että otanko Lumenen Matte Harmony- vai MaxFactorin Creme Puff-meikkipuuterin ja päädyin sitten tuohon jälkimmäiseen. Lumenen meikkipuuteria oon käyttäny ennen, joten päätin kokeilla jotain muuta. Anttilan jälkeen hölkkäsin kauppaan ja kävin ostamassa vähän ruokaa. Sitte hölkkäsin vielä kotiin. Aikaa koko reissussa meni 1 h 15 minuuttia, josta hölkkäämiseen 1 tunti. Matkaa reissussa kertyi jopa 6.5 kilometriä.
Kotona sitten kävin suihkussa ja söin aamupalan. Päivemmällä join vähän kahvia, lueskelin lehtiä, katoin telkkaria ja surffailin netissä. Lauri meni toissapäivänä Tornioon ja lähti tänään Helsinkiin fitness expoon. Mie aion viettää ihan rennon viikonlopun kämpillä. Eilen tilasin mass.fi:stä 8 kiloa whey-proteiinijauhetta mulle ja Laurille. Oon syöny sitä minttusuklaan makusta varmaan lähemmäs 20 kiloa joten nyt oli aika valita uus maku: tilasin sekä banaanin että suklaan makusta. Niitä yhdistämällä saa banaanisuklaapalaria! Fitness expon kunniaksi mass.fi:ssä on paaaljon tuotteita alessa, äkkiä tilaamaan!

Ei kommentteja: