24 kesäkuuta 2012

Q+A

NONIIN!
Nyt oon palannu lomalta ja ois aika vastailla niihin teidän lähettämiin kysymyksiin. Ohessa hieman lomakuvia, joita tulee hurrrrjan paljon lisää vähän myöhemmin :)
Minne reissu suuntautui?
Reissattiin avomiehen kanssa kauniille Kosin saarelle Kreikkaan, jossa oleiltiin Kosin kaupungissa. 
Mistä blogin nimi viva la Henni tulee?  
Haha, aika hauska että tätä kysyttiin, en muistaakseni ole asiasta vielä kertonut! Noh, olin yläasteella ihan superkova Bam Margera-fani ja Bamillahan oli oma Viva la Bam-ohjelma aikoinaan. Minusta se oli niin siisti juttu ku "viva la" tarkoittaa "kauan eläköön" ja sitten varmaan arvaattekin loput :D Ensin loin itelleni sähköpostiosoitteen (vivalahenni@hotmail.com) ja sen jälkeen olenkin ollu vivalahenni ihan jokapaikassa.
Mitkä on sun tavoitteet salilla käymisessä?
Saada enemmän lihasmassaa ja pysyä muutenkin hyvässä kunnossa. En oo ikinä ennen juurikaan harrastanu liikuntaa, mutta saliharrastuksen myötä oon hurahtanu liikkumiseen ihan täysiä. Pitkän ajan tavoitteena on ehkä kuitenkin se, että pysyn terveenä ja saan harrastaa mukavaa liikuntaa mieheni kanssa.

Miksi käyt juuri arcticilla?
Koska siellä on todella hyvä palvelu ja laitteet on ihan huippuluokkaa. Lisäksi siellä ei oo semmosta kyräilevää ilmapiiriä, niinkuin valitettavan useilla saleilla on...

Aiotko jatkaa terveellisellä elämäntavalla aina?
Nyt sanon että tottakai, mutta en tiä miten vastaan tähän esim. 5 tai 10 vuoden kuluttua. Sanotaanko että toivottavasti jatkan terveellisellä elämäntavalla aina, ainakin luulisin ja haluaisin uskoa niin :) Aika terveellisesti tässä on pari vuotta eletty, eli enköhän mie tällä linjalla jatka!
Missä olet tavannut poikaystäväsi?
 Ensimmäisen kerran muistaakseni joskus vuonna 2006 (?) kun olin isosiskoni ja tämän miehen auton kyydissä, muistaakseni poimittiin Lauri kyytiin ja heitettiin se kotiin. En tiä lasketaanko tuota edellistä ku Lauri ei tapausta muista, mutta sitte seuraavan kerran tavattiin varmaan meän yhteisen kummitytön ristiäisissä :P

Mikä on haaveammattisi?
Kotiäiti! Lasten kaitsemista, ruoanlaittoa, siivousta - se ois kivaa. Mutta jos kotiäiti ei oo ammatti, niin sitte varmaan se yhteiskuntaopin opettaja.
Kuinka vanha koirasi on?
 Iines täyttää heinäkuussa kolme vuotta. Pentu on jo niin vanha!

Mikä on lempiruokasi?
 Kaikki oma tekemä, en niin välitä ravintolaruoista... Rakastan lohta yli kaiken, lisäksi tykkään tosi paljon muistakin kaloista. Olen tosi kaikkiruokanen, en ees kovin nirso! (Kunhan ruoassa on suolaa tarpeeksi...)

Mitä epäterveellisiä ruokia ikävöit?
 No en niinkään ruokia, mutta kaikkia herkkuja: jäätelöä, karkkia, suklaata...
Mitä opiskelet?
Opiskelen Lapin yliopiston yhteiskuntatieteitä, pääaineena hallintotiede.

Missä kaupungissa haluaisit asua?
Jossain ulkomailla? ;) Haluaisin asua oikeastaan asua Torniossa, mutta kyllä tää Rolloki on kiva paikka.

Mikä on sun lempipaikka Rovaniemellä?
Varmaan kaikki kivat puistot tässä meän lähettyvillä. En oikein tuosta kaupungista ja "poronsarvien muotoon muotoilluista teistä" tykkää, vaan viihdyn keskustan ulkopuolella.
Mikä on sun lempparijäätelömaku?
Tämä on vaikea, apua! Tykkään lakritsijäätelöstä, mutta myös mansikasta ja suklaasta. Tiikerijäätelökin on hyvää, mutta niitä keltaisia hilloraitoja on aina liian vähän. Nougatista ja toffeesta en tykkää.

Mitä lisäravinteita käytät?
 Nyt pitää miettiä. Kalaöljykapselit, C-vitamiini, D-vitamiini. Lisäksi silloin tällöin kreatiinia ja pump3dia. Niin ja heraa tietysti.
Mihin maahan haluisit seuraavaks matkustaa?
 Italiaan tai Ranskaan.

Tykkäätkö enemmän ranta- vai kaupunkilomista?
Molemmista, mutta ulkomailla enemmän ehkä rantalomista. Kaupunkeja on Suomessaki.

Missä maissa oot käyny ja millon? 
 Muutamia kertoja Norjassa pienenä ja Ruotissa ehkä 100.000 kertaa. Vuonna 2005 Unkarissa ja Madeiralla sekä 2011 ja 2012 Kreikassa.

Mitä haluaisit kokeilla (esimerkiks benjihyppy) mutta et uskaltais?
Varmaankin just benjihyppyä. Tai sitten jotain laskuvarjohyppyä.. Hui!
Mikä on lemppari vuodenaikas?
 Kesä ehdottomasti (niinkuin jokaisella muullakin). Toisaalta tykkään kyllä jokaisesta vuodenajasta: talvella on ihanaa kun on paljon lunta, keväällä aurinko kimmeltää lumihangissa kauniisti, kesällä on ihanan lämmintä ja syksyn illoissa on jotain tosi romanttista. Ehkä kuitenki se kesä.

Millanen ois täydellinen loma ulkomailla?
Ehkä semmonen millä just olin :D Ihanaa ruokaa, maailman parasta seuraa, superhyvät ilmat, kulttuuria, rentoutumista, hauskanpitoa, seikkailua.

Entä kotimaassa?
Ehkä jossain uusissa paikoissa vierailu ois tosi kivaa. Toisaalta täydellinen loma kotimaassa vois pitää sisällään paljon kavereiden ja sukulaisten näkemistä, shoppailua sekä makkaranpaistoa nuotion ääressä.
Tykkääks asua Rovaniemellä? 
 Rovaniemi on kyllä ihan kiva kaupunki, varsinki nyt ku alan tuntea kuuluvani ees jossain määrin tänne. Kun täällä asuu avokin kanssa, oma sisko naapurissa ja kavereita kivenheiton päässä, niin voiko tämä tästä enää mennä paremmaksi? :)

Oliko sulla ennakkoluuloja ennenku muutit sinne? 
Ei oikeastaan ku en ollu juuri Rovaniemellä käyny ennen muuttoa. Sen tiesin että kaikki lappilaiset on superystävällisiä.

Mikä on Rovaniemellä parasta? 
 Ihmiset!!!!

Entä haluuks asua siellä lopun ikäs?
 En halua. Vaikka viihdyn täällä, niin tuskin tänne jään loppuiäkseni. (Todennäkösestihän tässä käy just niin, että oon täällä vielä 50 vuoden kuluttua...)
Minkä takia aloit alunperin käydä salilla ja mikset käy jumpissa? 
 Avokki houkutteli minut kerran salille kaks vuotta sitten ja kivaahan se oli, on tosi mukavaa että on yhteinen harrastus. En käy jumpissa koska oon tosi nirso, tykkään pumpista mutta zumba on ihan höpöä - just niitä minun lempparijumppia ei monesti viikossa järjestetä. Lisäksi saan mennä salilla 24/7, jumppaan pitää mennä just tasan yhellä kellonlyömällä, eikä se sovi mulle - on paljon mukavampi lähteä salille just sillonku tuntuu parhaimmalta, kuin raahautua jumppaan oli olo mikä hyvänsä. Ehkä minun pitäis käyä enemmän jumpissa... :)
Suurkiitokset kaikille kysymysten lähettäjille!

Ei kommentteja: