03 kesäkuuta 2012

Viikonloppu


Terveisiä täältä Torniosta! Ajeltiin perjantai-iltapäivänä Tornioon ja lauantaina lähettiin Laurin kans käymään Oulussa Laurin serkun lakkiaisissa. Päällä mulla oli siskolta lainassa ollut mekko sekä H&M:n leggingsit ja korkkarit. Lisäksi käsissä oli Nomination-käsikorut ja O.N.E-merkkinen kello, kaulassa hopeinen kaulakoru sekä korvissa käsintehdyt hopeiset korvikset (oon kertonu niistä täällä). Hiukset laitoin ennen Ouluun lähtöä lämpörullilla kiharalle, mutta kiharat suoristuivat kun ulkona tihkutti vettä ja ne vähän kastuivat. Eipä kyllä haittaa, ne näyttää nuin vielä paljon kivemmilta!
Lakkiaisissa pääsee aina syömään kaikkea ihanaa! Jos olis ollu farkut jalassa niin olis ehkä pitäny löysätä housunnappia vähän auki, mätin nimittäin itseni sen verta täyteen kaikkia ihania voileipäkakkuja ja makeita kakkuja sekä piiraita... OM NAM!

Huh! Sellanen oli tämän mimmin viikonloppu, menoa ja tekemistä riitti kyllä ihan kylliksi. Huomenna ois tarkotus iltasella suunnata takasin Rovaniemelle, mutta sitä ennen pitäisi ehtiä käydä ainakin Ikeassa ja Rustassa.. Pusuja teille, mie laitan nyt nukkumaan!

3 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Tuo mekko on aivan täydellinen sulle! :) Ja hiuksetki on kyllä mahtavat.

Nanni kirjoitti...

Olitpa ollu sievänä lakkijuhlissa :) Oli muuten ihana nähä pitkästä aikaa<3

Henni kirjoitti...

Kiitos Hantta ja Anni! :)