29 kesäkuuta 2012

KOS: muuta tekemistä

Oon nyt useassa postauksessa kertonu, että mitä kaikkea siellä Kosilla voi tehdä ja mitä me ollaan siellä tehty: siis muunmuassa syöty hyvää ruokaa, vierailtu eri kaupungeissa ja käyty kattelemassa vähän nähtävyyksiäki. Tässä vielä pari kivaa ideaa lomailuun!
 Vuokraa skootteri! Ajele sillä ympäriämpäri lomakohdetta, älälä välttele pikkuteitä vaan rohkeasti aja jokapaikkaan.
 Fiilistele pikkukahviloissa esimerkiksi kreikkalaisen jääkahvi Frappén ääressä ja nauti rauhallisesta iltapäivästä.
Mene illalla myöhään johonkin paikalliseen baariin jossa soi livemusiikki. Juo pari olutta ja yritä löytää muita pohjoismaalaisia keskustelukumppaneiksi (me hengailtiin tanskalaisten veljesten kanssa useampana iltana ja ne oli ihan supermukavia).
 Käy yökävelyllä. Kosin kaupunki on lumoava öisin: liikennettä on vähän, mutta ihmisiä liikkeellä sitäkin enemmän. Nauti lämpimästä illasta ja yritä vältellä sisäänheittäjiä parhaasi mukaan. Käy ostamassa minimarketista hieman purtavaa ja mene satamaan katsomaan laivoja.
 Ja vielä viimeisenä: etsi paikallinen Lidl-kauppa! Vieraan maan Lidlissä vierailu on pienoinen elämys: tuotteet ovat 70% samoja ja tuotteetkin on sijoitettu hyllyille tismalleen samoin kuin koto-Suomessa. Kreikkalaisesta Lidlistä vaan löytyi mitä ihmeellisimpiä hedelmiä hevi-osastolta, mustekaloja pakastimesta sekä noin kahtakymmentä eri sorttia fetajuustoa maitohyllystä... :D

Ei kommentteja: