20 kesäkuuta 2010

H-E-L-L-S-I-N-K-I

KESKIVIIKKO
 

...meni lähinnä pakatessa tavaroita. Onko hammasharja mukana, entä meikit? Tuleekohan nyt tarpeeksi mukaan puseroita ja pitäisiköhän tuo huivi vielä ottaa mukaan? Tätähän se on.

 
TORSTAI
Keskiviikkoiltana Oulussa käytiin Lurun äitin kans kolmestaan istumassa Amarillossa iltaa ja mie ja Luru noustiin torstaiaamuna ennen puoli kymmentä ylös aamukahville. Onneksi olin tehnyt jo edellisenä päivänä meille karppieväsleivät mukaan ja oltiin käyty kaupassa.


Oulusta siis startattiin n. 10.30 ja suunnattiin auton keula kohti Helsinkiä! Eväsleipien väliin laitettiin voita, meetvurstia ja kermajuustoa. Ommmmm... Tässä hellun käsi, leipä ja maisemaa.

Ajettiin heti Helsingin ohi, käännyttiin Turun moottoritielle ja sieltä kohti Kauniaista ja Ymmerstaa. Menimme ensimmäiseksi yöksi siskoni tykö.

Saavuttiin perille hieman ennen kuutta. Olo oli hieman väsynyt, mutta silti intoa puhkuva.


 
 
 
PERJANTAI
Lähettiin seikkailemaan Helsinkiin ja yritettiin ettiä mulle mekkoa loppukesällä pidettäviin häihin. Kahlattiin läpi Sokos, Forum, Stockman ja Kamppi. Tulos: ei mitään. Suoraan sanottuna rumia ja paskoja vaatteita, ei siinä. Taidan tehä sen mekon kohta ite, kun mistään ei tosiaan mitään löydy...


LAUANTAI

Päivällä suuntasimme Korkeasaareen lautalla.


 
 


SUNNUNTAI
 
Lähdettiin kohti Oulua, jossa vietetään yö ja josta lähdetään huomenna matkaamaan kohti kotia. Matkaeväänä oli ruisleipää, kahvia ja limsaa. Reissussa on kivaa mutta kotona on kivempaa!

13 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Kiva blogi sulla, oon jo hetken seuraillut, koska nuorien karppaajien blogeihin en liikaa ole törmäillyt ja kiva on kuitenkin välillä koittaa saada vaikutteita muidenkin syömisistä. Itsellä kyseistä elämäntapaa takana 2,5 vuotta eikä paluuta näy :)

Hauska oli myös nähdä noita eläinkuvia, itsekin kun varsin vahvasti eläinihminen olen ja vuosi sitten pk-seudulle opiskelemaan muuttanut. Ja nuo etanat, itsekin kirjoittelin niistä pari päivää sitten blogissani :D

Ei muuta kun jatka samaan malliin ja laita ihmeessä joskus vähän isompinakin noita kuvia, kun ovat niin kivoja :)

Anna kirjoitti...

Ihan kivoja juttuja kirjotat, se vaan että ei Helsinki nyt niiiin hieno paikka ole kun täällä on koko elämänsä asunut nii ei korkeasaari kauheesti hetkauta...

Henni kirjoitti...

Hei Nea! Kiva että tykkäät lueskella :) Mulla on karppausta takana nyt puoli vuotta ja voin kyllä sanoa, että tosi tyytyväinen olen ollu. Eikä tämä niin vaikeaa oo mitä ihmiset ehkä luulee. ;) Ne etanat oli kyllä ihan mahtisuuria, meinasin salakuljettaa niitäki kotiin :D

Hei Anna! Noh, ehkä näin vieraspaikkakuntalaiselle korkeasaari ja moni muukin paikka ovat hienoja. Voihan olla, että jotkut Torniossa lomalla käyvät ihastelevat kukkolankoskea tai vaikkapa Ruotsiin pääsemisen helppoutta, mutta torniolaisena olen niin tottunu niihin, että eipä niitä tule juuri noteerattua. :)

Arto Painilainen kirjoitti...

Kiitos hienoista kuvista. Erinomaista kesän jatkoa Sinulle, Henni. Terveiset myös Iinekselle.

Anonyymi kirjoitti...

Pari ruskeaa mekkoa:
http://www.lindex.com/fi/Product/Product.aspx?id=9172120&styleid=9172114&path=3403475;3215210;3232566;3563771;9654

http://www.oliviaoscar.com/fi/tuotteet/naiset/mekot/mekot/ruskea-mekko.html

:)

Henni kirjoitti...

Hei Kuntoguru ja kiitokset terveisistä :) Iines lähettää haukahdukset takaisin!

Moi anonyymi! Kiitos superpaljon linkeistä, mieltä lämmitti tosi paljon tuo olivia&oscar-nettisivujen mekko. Just soppelin värinen ja näköinenkin. Vaikkakaan pellavasta tehtyä mekkoa en olisi ensin valinnutkaan, niin tuo on kyllä sen verran sievä, että kunnon koruilla tuosta voisi saada erittäin juhlavan! Kiitos vielä kerran (:

Anonyymi kirjoitti...

Ihte olin Korkeasaaressa perjantaina ja olisin voinu varastaa pari kääpiömangustia mukaani:) Sen verta suloisia otuksia olivat...

Henni kirjoitti...

Joo ne oli kyllä tosi ihania. :) Meinasin niitten lisäks piilottaa laukkuun myös pikkupandan ja norsupäästäisen..

AnnaNea kirjoitti...

Törmäsin sun blogiis Demi.fi:ssä ja aattelin tulla kattomaan ja yllätyin kyllä positiivisesti! Tosi kiva blogi! Aattelin liittyä lukijaksiki. Ja täs ois mun blogin osote jos haluisit vaik käydä kattomas: http://annahneah.blogspot.com

Henni kirjoitti...

Hei! Joo kävin itsekin lukemassa mitä minun blogista oli kirjotettu - tai itseasiassa juuri tästä postauksesta. Naureskelin vain sitä keskustelupalstaa :D Joo, oon 21 v. ja tykkään eläimistä ihan pörrönä, onkohan se nyt niin erikoista? :,D Sulla on tosi kiva blogi!
Ps. Minkälainen ihminen avautuu Demin keskustelupalstalle jonku toisen eläinrakkaudesta? :DD

Anonyymi kirjoitti...

Henni: Tuo Olivia&Oscarin mekko on ihan superihana! <3

T: H-sisko (en jaksanut kirjautua)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Henni,

Ajattelin tilata tuolta www.oliviaoscar.com kaupasta hieman vaatteita ja googlettelin hieman nettikaupasta ja eksyin tänne :)

Kiinnostaisi tietää että oletko tilannut tuolta ja toimiko hyvin homma?

Kiitos jos jaksat vastata tähän! :)

Henni kirjoitti...

Heippa!
En oo koskaan tilannu koskaan mitään tuolta oliviaoscarista, vaikkakin olin aikeissani tehdä sinne tilauksen reilu vuosi sitten :)