09 marraskuuta 2015

Tuparit!

Nyt on meidän pikkuperheen uudessa kodissa järjestetty tuparit ja perhettä sekä läheisimpiä ystäviä saapui paikalle vaikka kuinka. Kiitos vielä ihan kaikille - juhlien järjestelyissä avustaneille sekä juhlavieraille. Meillä oli niin kivaa!


Kuvassa kakkumme ja uuden kodin pohjapiirros! 


Tarjolla oli pasta bolognesea sekä M-isosiskoni tekemää salaattia. Pastaan tuli penne rigate -pastan lisäksi jauhelihaa, tomaattimurskaa, sipulia, valkosipulia, paljon mausteita, nippu ruohosipulia ja persiljaa, tomaattipyrettä, kermaa, suolaa jne. Ja olipa muuten hyvää, vaikka itse sanonkin. Salaatissa oli ainakin rucolaa, paria erilaista salaattia, hunajamelonia, aurinkokuivattua tomaattia sekä itsetehtyä salaattikastiketta. 




Makeaksi herkuksi väsäsimme M:n kanssa tiramisujuustokakkua sekä riisimurosuklaa- ja piparisuklaa-vaahtokarkkiherkkuja. Ohjeita tarkemmin ei ole, tehtiin aikalailla fiiliksen mukaan. Tiramisujuustokakkuun tuli valtavasti tuorejuustoa, vähän maitorahkaa, flora kuohua, liivatetta, kaakaojauhetta, suklaa- sekä tavallista pikakahvia, kahvia, valkosuklaata, tomusokeria, pentikin irish creme -makusiirappia jne. Ja oli hyvää!
M taiteili valkosuklaan päälle upeat koristeet. Kuvassa siis kotimme pohjapiirros sekä muutamat esiin nostetut huonekalut: Minnin huoneen matto ja pöytä, meidän makkarin sänky, wc:n pönttö, olkkarin sohva ja pari kukkaa, keittiön liesi ja saunan kiuas. 


Punainen rasti osoittaa kakun paikan. 


Suklaisten herkkujen lisäksi tarjolla oli suolapähkinämarenkeja ja vaahtokarkkia. Juomavaihtoehtoina oli mehua, vettä ja limpparia. (Ja punkkua ja valkkaria ja siideriä ja olutta...)



Lahjaksi saimme vaikka mitä kivaa! Valkkaria, pentikin lahjakortin, suklaata, kaksi isoa lyhtyä, lautapelin, salaattiottimet, tarjoilukulhon, servettejä, leikkuulaudan, karahvin, kynttilöitä ja mulle keittiöessu. Ihanaa, kiitos! 




4 kommenttia:

St.Brigitten kirjoitti...

Aivan huippu kakku! Vautsi :) Onnea uuteen kotiin :)

Henni kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! :) Reilu kaksi kuukautta on tullut nyt uudessa kodissa majailtua ja kyllä se jo pikkuhiljaa kodilta tuntuu!

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hauska ja hieno kakku mutta mulla ainakin häirittee hiukan tuo kikkeli tuossa sängyn edessä. En tiedä onko se tarkoituksella tehty vai vahingossa mutta näyttää vain hassulta siinä. Muuten kiva idea kakulle!

Henni kirjoitti...

Hahahaha! Sanoin siskolle samaa asiaa kun se taiteili asunnon pohjapiirrosta!! :'DD Ja tosiaan ei oo tarkotus näyttää kikkeliltä (jolta se kyllä ihan selvästi näyttää!) vaan ihan vain on tehty pohjapiirros jossa käytävä ja makkareiden ovet sekä ulko-ovi... Astetta härskimpi kakku kuitenki :')