12 helmikuuta 2012

Uutta ilmettä eteiseen

Muutama tunti luppoaikaa + kangaslaatikot joihin olen kyllästyny + vajaa metri ikean beigeä LENDA-kangasta + sakset, neula ja lankaa = uudet laatikot eteiseen! Olin jo aika kyllästyny nuihin pinkkeihin ja mustiin laatikoihin ja olen miettiny uusien laatikoiden ostamista jo yli vuoden päivät. Yks päivä sitten kekkasin että miehän voin päällystää nuo vanhat laatikot (tai ainakin niiden etuosat) kankaalla, niin eipä tarvi alkaa uusia laatikoita metsästämään ja ostamaan. Ensin leikkasin ns. kahvat pois ja sitten vaan ompelin kangaspalat kiinni. Nyt tuota kangasta olisi jäljellä vielä 100 x 40 cm kaistale, mitähän sille keksis tehdä..

3 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hyvännäköiset tulikin!!

Ja blogissani on sinulle muuten tunnustus! Ole hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

tee siitä lopusta kaitaliina :) Ja laita noihin koreihin mustasta nauhasta rusetit tohon yläreunaan keskelle tois jotain ilmettä, siis jos tykkäät :) kivat tuli kuiten.

Henni kirjoitti...

Tuo on kyllä hyvä idea :) Oon miettiny myös että tekisin nuihin pienet "kyltit" roikkumaan, jotka maalaisin liitutaulumaalilla ja joihin sitten voisi kirjoittaa esim. että mitä laatikot sisältävät. Kaitaliina on kyllä huippu idea! Harmi vaan että meillä ei sitä keittiön pöytää vielä ole, mutta ehkä sen voisi laittaa vaikkapa sohvapöydälle.. :>