19 toukokuuta 2012

Minä poljen, sinä ohjaat, niinkuin tanssi matka käy!

Tänään mentiin siskon kanssa käymään kaupungilla. Koska oli niin hyvä ilma ettei autolla meno tullu kyseeseen ja käveleminenkin on niin hidasta, päätettiin mennä yhessä minun pyörällä - mie kyytsäsin siskoa, joka joutui sitten aina ylämäissä kävelemään (ei oo mulla vielä tarpeeks vahvat reiskat, sori sisko). Oonki innostunu viimeaikoina pyöräileen joka paikkaan: salille, kauppaan, kylästelemään... satoi tai paistoi. Jos sattuu oikein huonot liikennevalot, autolla pääsee yhtä hitaasti (tai nopeasti) meiltä salillekku pyörällä. Ja minähän hyötyliikunnan ystävänä meen salille seuraavan kerran autolla vasta sittekku tiet on umpijäässä!
Tulomatkalla jäätiin siskon kans pariks minuutiks (niinku mummot yleensä) päivittelemään, että kylläpä se on Harjulammen vesi on korkealla. Vieläku parikytä senttiä nousee veenpinta niin vesi tulee pyöräteille. Kevät on täällä, luntakaan ei oo enää missään (no okei, meän takapihalla on vielä vähän lunta, mutta sitä on niin vähän ettei sitä lasketa). Huomattiin että muutamissa koivuissa näkyi jo virheää, ei mee varmaan enää kovin kauaa niin puissakin on jo lehet.
Kaupungilla käytiin Anttilassa, josta mie kävin ettimässä uutta ripsiväriä. Viimiset pari vuotta oon käyttäny Maybellinen Colossal Volum' Express-ripsaria ja tänäänki jo sen noukin tottuneesti hyllystä, kunnes yhtäkkiä päätin että pitäisköhän kokeilla jotain muuta ripsiväriä. Kierreltiin siinä hyllyjä ja huomasin elite-meikkihyllyn ja päätin käydä kattomassa niitten ripsivärivalikoiman. Hyllystä löysin 7.90 euroa maksavan kivan näköisen maskaran, jonka testerin harja näytti hyvältä. Testasin tuota heti kotiin tullessani ja voin sanoa, että oli kyllä aika hyvä ostos :)

4 kommenttia:

Iina kirjoitti...

ooo näyttää lupaavalta ripsarilta ja noin edullinen! :)) Ja oottepa te sisarukset ihailtavan reippaita!! :)) niin ja terve! Mie oon sen sinun pannunalusen kaappaaja :D

http://jivingsoul.blogspot.com/

Henni kirjoitti...

Mie heti arvasinki että se oot sie joka oot käyny kommentoimassa ;) Tuo on kyllä aika kiva ripsari, suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Koetko, Etta et tarvitse kypärää pyöräillessä?

Henni kirjoitti...

Kuvat on otettu kaksi ja puoli vuotta sitten, eli en ehkä silloin kokenut että olisin tarvinnut kypärää... :)