30 heinäkuuta 2010

♥ Iines 1v. ♥

Äitin rakas lapsi täytti tänään yksi vuotta, oivoi. :') Niin ne "muksut" kasvaa.. ♥
Kuvissa Iineksellä on uudet turvavaljaat päällä. Ostin ne Mustista&Mirristä synttärilahjaksi. Toinen Iineksen synttärilahja on vielä postissa tulossa.. Postaan siitä sitten kun se saapuu. :)
Valjaat puetaan koiralle ja lenkki kiinnitetään auton turvavyöhön, on sitten pentukin ainakin vähän enemmän turvassa. (: Nuohan käy kätevästi myös ihan normaaleista valjaista, mitä Inkillä ei vielä ole ees ostettu.
Eilen yöllä saavuttiin Ouluun ja tajuttiin samantien yks asia: Oulun ilmasto ja Tornion ilmaston ovat täysin kaks eri asiaa. Oulussa oli yöllä +30 astetta lämmintä, kuuma tuuli ja ihan trooppinen ilmasto. Päivällä paistoi aurinko ja lämpölukemat nousivat vielä korkeammalle. Kun lähdettiin Torniosta, sato vettä ja tuuli kylmästi. Kun saavuttiin Tornioon, oli tasan samanlainen ilma ku lähtiessä. Niin reilua.♥Olenki iltasanomien otsikoista lukenu "helteet jatkuvat", "lämpöennätyksiä rikottu", "Suomen kuumimmat uimarannat"-tyyppisiä juttuja ja katellu Torniossa vesisadetta sisällä istuen. Jep jep! No mutta onneksi pääsin nyt päiväksi nauttimaan kuumasta auringosta. Tai no, nauttimaan ja nauttimaan, yöllä ei pystyny nukkumaan kun hiosti niin hirveästi! Huih, onneksi pääsee taas ens yönä nukkuun ihanan vilpoisaan Tornioon..
Tässä Iines tänään. Pääsin onnittelemaan rakasta vasta illalla kun saavuttiin Oulusta Tornioon.
Minun vaatteet: leggingsit H&M, paita Citymarket ja harmaa toppi GinaTricot.
Tehtiin hellun kanssa Iinekselle synttärikakku. Kolme pinaattilättyä päällekkäin, ja jokaiseen väliin on laitettu iso kasa maksalaatikkoa. Päälle on valutettu piimää. Kakku koristeltu keittokinkulla sekä salaatinlehdellä.
Ommm, herkkua!
Iines osasi kiltisti odottaa ruokaansa. En tiä onko se ikinä saanu mitään näin hyvvää ja näin paljoa kerralla..
Ekana lähtivät suihin kinkut ja maksalaatikko.
Viimiseksi säästettiin salaatinlehti. ;D Olen kuitenki tosi ylpeä, että se söi senki, eikä jättäny lautaselle..

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Täältä ilmoittautuu uusi lukija, piti ihan suosikkeihin lisätä ;)

Sitä piti vaan kysyä, että minkä rotuinen Iines on? Itellä on koiran hankita tässä vuoden sisällä ajankohtainen, rotu on vaan vähän harkinnassa vielä. Ei liian isoa, ei liian pientä :)

Henni kirjoitti...

Hei Tiina!
Voi koiran hankkiminen on niin ihanaa, saa tutkia kaikkia rotuja ja jänskätä että minkälaisen vauvvan sitä ottaa. (;

Iines on japaninpystykorva ja minusta se on just soppelin kokonen. Karva on helppohoitoinen; harjaus riittää eikä juurikaan vaadi trimmausta. Nartut on säkäkorkeudeltaan 28-36 cm urokset hieman isompia. Luonteeltaan vilkkaita ja iloisia.

Netistä olen muistaakseni lukenut, että urokset voivat painaa "jopa" 10 kiloa, mutta niin voivat nartutkin. Iines on hoikkanen koira jolla on isot lihakset ja se painaa näin vuoden ikäisenä piirua vaille 10kg. Iines pääsee näin kesäisin juoksemaan joka päivä vapaana niin paljon kuin vain sielu sietää ja se onkin tosi nopea koira. Japsit ovat myös todella seurallisia ja koko ajan puuhasteluissa mukana. Minun sydämen on ainakin tämä rotu valloittaunut ihan täysin! :) <3