22 tammikuuta 2011

Lappiloma

Minun elämän yks tärkeimmistä asioista on se, että saan asua Lapissa. Vaikka vielä pohojosemmassa asuminen ois mukavaa, niin se ei kyllä tässä elämäntilanteessa oo mahollista.. Vaikka pimeys ja kylmyys joskus ahistaakin, niin ne ainaki auttaa arvostaan kaikkea, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. :) Eilen tultiin Rollosta tänne Posiolle, jossa on meneillään mahtava talvi (vaikkakin se on Rovaniemen eteläpuolella..)Tultiin tänne siis viettämään vähän lomaa tuolta opiskelulta. :) Voin vaan sanoa, että täällä on aivan ihanaa!Valitettavasti lomat loppuu aina liian lyhyeen, ja jo huomenna suuntaa auton nokka kohti Rovaniemeä (nyh).
Tänään käytiin Laurin kans ajamassa moottorikelkalla (itsehän siis istuin vain kyydissä). Myös Iines pääs mukaan - aluks se juoksi perässä, mutta väsy sitte ja pääs kyytiin meän välliin. Se oli kyllä mielissään ku sai istua vaan ja katella maisemia..

Iines pyörii lumessa.
Oli kaunis päivä, pari astetta pakkasta, mettä täynnä puuterilunta, koira sylissä ja hellu vieresä. Voiko enää muuta ees toivoa? Eipä juuri.♥
Jossakin vaiheessa pysähyttiin kuvvaamaan uskomattomia maisemia. :)
Oisko se tuo jo se sininen hetki?
Iines näyttää ihan reppanalta. :') Se kyllä tykkäs ku pääs haisteleen uusia hajuja ja kuunteleen mettän ääniä..
Ne jotka on lukenu minun blogia jo viime kesänä, ehkä muistaaki nämä maisemat? Täällä näet kuvia samoista, mutta "vähän" kesäsemmistä maisemista. :)
Ku tultiin takas, niin nähtiin päästäinen! Se oli pieni ja söpö ja ylivilkas. :D Lauri sai sen kiinni ja mie onnistuin nappaan yhen hyvän kuvan siittä. Sitte se hyppäs maahan ja luulin jo että se meni mulla toppahousujen lahkeen sisään, mutta onneks se vaan kaivautu lumessa minun jalan alta ja jatko matkaansa.

Tässä vielä videokuvaa kun Iines juoksee moottorikelkan perässä.

2 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ja tuo ei kyllä mikään päästäinen ole ;) (Taitanee olla peltomyyrä.)

Ihana varmasti lomailla! Me päästään huomenna lumikenkäilyreissulle Mellasaloon (matkan tarjoajina porukoiden naapurit M&L)! JEI! <3

Henni kirjoitti...

Joo oot ihan oikeassa! Se olikin Myrsti-Myyrä, sekoiltiin hellun kans vähän.. :D Ku se oli niin pieni ja sievä, että mentiin ihan sekasin..

Oo, lumikenkäily on ihan sairaan kivaa. Pitäkää hauskaa<3