16 lokakuuta 2011

Kanaa ja lisäravinteita

 Perjantaina hain postista MASSin paketin just ennenku lähettiin ajeleen kohti Torniota. Mass.fistä tilasin siis reilu viikko sitten kaks pönttöä proteiinia ja tilaajalahjaksi valittin proteiinipatukan sekä vetoremmit.
 Paketista löytyi nuitten lisäksi testipakkaus proteiinia.
 Viikonlopun aikana oon syöny paljon kanaa. Lauantaina oli ruokana kanawokkia, raejuustoa ja tomaatti-kesäkurpitsa-vuohenjuustovuokaa. Kanawokin ja tuon vuokaruoan ohjeet saa kysymällä!
 Tänään tein  
feta-aurinkokuivattu tomaattitäytteisiä kanafileitä (GL, VHH)
~ 1000-1200g kanafileitä (6 kpl)
~ merisuolaa
~ mustapippuria
~ 4 rkl fetajuustoa
~ 100g aurinkokuivattu tomaattituorejuustoa
~ 10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
~ oliiviöljyä
~ tuoretta tai kuivattua basilikaa
Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja fetajuustot palasiksi. Sekoita ne sekä tuorejuusto keskenään. Lisää tuorejuustoon basilika ja mausta se suolalla sekä pippurilla. Leikkaa kanafileisiin reunasta suuret viillot. Täytä kanafileet täytteellä ja laita kanat uunivuokaan. Pirskota fileiden päälle öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa 225 asteessa n. 45-50 minuuttia.
 Tarkista kanojen kypsyys ja ota ne pois uunista. Leikkaa fileet paloiksi ja laita tarjoilulautaselle. Valele päälle paistamisessa syntynyttä lientä.

2 kommenttia:

Sera kirjoitti...

Kesäkurpitsa-vuohenjuusto vuoan ohjeen haluan! Näyttävät kaikki muutkin ruokasi kyllä todella herkullisilta :)

Henni kirjoitti...

Voitele vuoka öljyllä tai voilla. Leikkaa kesäkurpitsasta, tomaatista ja vuohenjuustosta viipaleita ja laita niitä vuorotellen vuokaan pystyyn (vuohenjuustoviipaleet voi olla tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleita paljon ohuempia). Ripottele pinnalle suolaa, mustapippurirouhetta ja reippaasti juustoraastetta. Paista n. 225 astetta 30-45 min. Suolaa saa laittaa aika reippaasti tai voihan sitä lisätä myöhemmin :)