18 maaliskuuta 2012

VuJut



Eilen illalla (pikemminkin alkuillasta, illalla, yöllä ja aamuyöllä) olin meän ainejärjestö Remburssin suurenmoisilla vuosijuhlilla, ikää plakkarissa on nyt 25 vuotta. Osallistujia juhlissa oli kuutisenkymmentä, eli hyvän kokoiset kemut oli! Puoli seiskan aikaan juhlat alko Fransmannissa ja yhentoista jälkeen siirryttiin viettämään iltaa Doris-baariin. Sieltä hieman ennen kahta siirryttiin Toippariin ainejärjestön järkkäämille jatkoille. Kotia tulin aamuyöllä joskus puoli viiden jälkeen, eli juhlittua tuli 9 tuntia putkeen (...ja olo onkin sen mukainen nyt).



Fransmannista meille oli vuokrattu iso yksityiskabinetti koko illaksi. Oli kyllä ihan mahtavaa: ite sai vain rauhassa istuskella ja jutella kavereiden kanssa kun tarjoilijat kantoi ruokaa ja juomaa pöytiin. Alkupalaksi meillä oli salaattia, pääruoaksi mureaa häränrintaa ja jälkkäriks paahtovanukas eli Crème Brûlée. Juomaksi oli kuoharia, viiniä, siideriä/olutta ja shotteja. (Ku juomalauluja päästiin laulaan ja skoolaamaan, niin välillä meininki meni vähän "sitsailuksi", mutta se oli allekirjoittaneen mielestä vaan hauskaa!) Herätettiin muuten varmaan Fransmannin muussa asiakaskunnassa ihmetystä: me oltiin kaikki pukeuduttu parhaimpiimme ja muutenkin oltiin tosi fiineinä - sitten laulettiin täysiä juomalauluja, joissa oli superhärskit sanoitukset.. :D


Ennen Dorikseen siirtymistä meille esiintyi "mies ja kitara" yli tunnin ajan ja päästiin vähän tanssahtelemaankin erilaisten hittibiisien tahdissa. Mies soitti kitaralla ja laulo mm. Queenin Bohemian Rhapsodyn, Egotripin Matkustajan sekä KaijaKoon Tinakenkätytön. Doriksestakin meille oli varattu kolme yksityisloossia, joissa tuli tanssimisen ohella vietettyä aikaa. Oli ihan mahtavaa ku näki kaikki opiskelijakaverit yhtäaikaa ja pääs tutustuun uusiin ihaniin ihmisiin. Jatkoilla oli vielä pientä iltapalaa tarjolla: nakkeja, lihapullia, perunasalaattia, sipsejä, vaahtokarkkeja, popcornia ja tietenkin boolia. NAM! 



Oli kyllä ihan hullun hauskaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upee nainen ja herkullisen näköistä ruokaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet tosi kaunis :-) t.tyttärestään ylpeä äiti <3 Olipa teillä melkoiset herkut :-p

Henni kirjoitti...

Kiitos kiitos :) Ja maistuvia herkkuja muuten oliki!