27 kesäkuuta 2010

@ POSIO 2

Hyrrrr! Miten voi keskikesällä olla näin kylmä? Ulkona on +11 ja tuulee ihan hulluna. Pirtissä on viiden tunnin takan lämmityksen jälkeen +19. Hienoa!
Onneks tuo minun hellu on niin kätevä käsistään, että se tekas meille nopsasti saunavihdan. Myöhemmin vielä saunotaan - puusauna on lämpiämässä paraikaa.
Tässä muutama kuva Iineksestä juoksemassa pellolla. Kokeilin pitkästä aikaa kamerani jatkuva kuvaus-toimintoa, ja hyvinhän se näytti pelittävän.
Täällä on kovan tuulen takia aika kylmä - sen vuoksi päällä on sukkahousut, leggingsit, farkkuleggingsit, kaksi toppia, sukat, kumpparit, neulepaita, villapaita ja huivi. Tuo villapaita on ilmeisesti koostaan päätellen jonku miespuolisen henkilön omistama, sen verran suurihan se on. Mutta ihan loistava ja pitää kylmän loitolla.
Ärsyttää, kun nassuun on tullut jo "pientä" pyöreyttä. Hiilareita on nimittäin syöty, ja mikään ei kerää nestettä niin nopeasti kuin ne. Kahen viikon päästä se kuitenki alkaa diettaan, jolloin hiilareita saa vain unissa.)
Tänään kiikattiin Iineksen kanssa tuossa keinutuolissa. Tuo lampaantalja on ihanan lämmin tämmöselle vilukissalle.
Ilman erinäisiä OFF!-tuotteita ja kuvasta puuttuvaa Raid-sumutetta ei täällä pärjäisi.
Lauri otti kuvaa kun treenasin vähän Iineksen kanssa agilityä.
Huomenna kohti Torniota. Nyt illalla kuitenkin vielä makkaranpaistoa, oluen juomista ja saunassa käymistä. Olipa ihana juhannus! Toivottavasti kaikki muutkin ovat nauttineet omista juhannuksistaan täysin rinnoin!

2 kommenttia:

e kirjoitti...

Ei ne tulokset katoa! :) Luota vaan siihen!

Hmmmm, olenkohan kommentoinut tänne ennen? Ehkä joskus kauan sitten. Mutta nyt tulin sanomaan mitä on pitänyt jo pitkään sanoa: olet ihana! Löysin blogisi alun perin jotenkin karppaamisen kautta ja jäin seuraamaan karppausreseptejä. Mutta sitten kiinnostuin kaikesta muustakin, mitä kirjoitat, ja nyt olen ihan varma että jos me tavattais, viihdyttäs älyhyvin yhessä. :D Joo oon tyttö, ja hetero heheheh.
Mut siis joo hiilarit.. Mulla on vähän vaikeuksia keksiä aamu- ja välipaloja ilman leipää. Tosin true-karppauksesta olen vähän höllännyt ja syön nyt ruisleipää, mutten mitään muita viljoja. :) Olo on kyllä ollut tosi hyvä, kaipa ne kuidut sitten sopivat ruisleivän muodossa minun kropalleni parhaiten.

Iines on niin ihana! Minulla on Suomenpystykorvan ja Sileäkarvaisen mäyräkoiran sekoitus (!!), ketun näköinen tyttökulta nimeltä Manta. :) Tyttönen on jo seniori, mutta yhä niin aktiivinen ja ihana.

Tykkään paljon samoista asioista kun sie, voi kun oisin päässyt mökkeilemään jussiksi! Oltiin kavereiden kanssa Kalajoella, ja oli sielläkin kyllä kivaa, vaikkakin umpikännisiä ihmisiä ihan liikaa. :D

Mutta juu, tämän vuodatuksen jälkeen sulattelen hetkisen välipalaa ja suuntaan sitten lenkkipolulle. :) Ihanaa maanantaita! <3

Henni kirjoitti...

Haha, kiitos :)
Mie ruukaan syä aamusin omenaa, kasviksia tai keitettyjä kananmunia. Mulla ainaki meinaa välillä "tulla korvista" karppausruoat, mutta sinnillä pitää puskea vaan eteenpäin.. Yritän aina kokeilla kaikkea uutta; nyt esim. oon syöny aika paljon kalaa ja erilaisia salaatteja.
Oi Manta kuulostaa tosi ihanalta. :> Joh, Iines on kyllä ihana, mutta aikamoinen pirulainen vielä ja aiheuttaa kyllä huolta ja päänvaivaa lähes joka päivä.
Onneks ite pääsin mökille juhannuksena! Tuo oli nimittäin ihan extempore-reissu, mutta olen niin ilonen että lähdettiin.. Nyt haluttaa vaan äkkiä takasin. :D
Maanantai on nyt menny, mutta sulle superhyvää tiistaita! (;