10 tammikuuta 2013

Uus koti: makkari & kylppäri

Noniin! Nyt on uus koti saatu siihen kuntoon, että ehkä tästä voi muutaman kuvan laittaa tänne blogiin esillekkin. Tosiaan 53 neliöiseen kaksioon muutettiin, eli tässä on makuuhuone, eteinen, kylppäri, olohuone, läpikulkukeittiö sekä parveke. Ensimmäisenä esittelyssä makuuhuone ja kylpyhuone.

Makkari muistuttaa hyvin paljon meän edellisen asunnon makuuhuonetta, sillä erotuksella että nyt vaatekaapit on sängyn vasemmalla puolen, ikkunaseinää vastapäätä, kun taas ennen ne olivat sänkyä vastapäätä, ikkunaseinän vieressä. Ennen vaatekaappeja oli kolme, nyt niitä on viisi: nykyinen makuuhuone on siis aika paljon isompi kuin entinen. Sittenkun vauvan pinnasänky saadaan vielä tuotua tänne, niin todennäköisesti makuuhuoneestakin hieman järjestys muuttuu - siittä sitten lisää myöhemmin.


Kylppäri puolestaan on huomattavasti isompi kuin entinen ja kaappitilaakin on nyt runsaasti. Ennen suurin osa purkeista ja puteleista oli pöydällä, nyt ne pystyy lähes kaikki piilottamaan kaappeihin ja laatikoihin. Lisäksi entisen asunnon kylpyhuoneessa ei ollut suihkuseinää ollenkaan, vain suihkuverho. Suihkuseinä on kyllä siittä kätevä, että se suojelee hyvin mm. pyykinpesukonetta kastumiselta. Nykyisessä kylpyhuoneessamme on lisäksi pieni ikkuna, joka on tosi hyvä esimerkiks koko asunnon läpivetotuulettamista varten.

Lavuaarin viereisillä tasoilla on enää vain meikit, Laurin partavesi, saippuat, pumpulipuikko- ja vanulappupurnukat sekä ihovoide. Ennen näiden lisäksi tasolla notkuivat niin kasvovedet, deodorantit, piilolinssinesteet, hiusharjat ja hiustenhoitosuihkeet. Niin ja tasoja oli vain yksi, nyt niitä on kaksi.

4 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Oi! Niin kivalta näyttää! Ja niiiin enemmän kodilta <3

Odotan jo kovasti jatkokuvia muusta asunnosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin <3 Se on mahtava tunne, kun pääsee aloittamaan uutta....

Reetta kirjoitti...

Ihanan tyylikäs tuo teidän makkari :)

Henni kirjoitti...

HoO: Tämä kyllä tuntuuki jo enemmän kodilta kun se edellinen :) Malta vielä, kohta laitan lisää kuvia kehiin!

d-malli: Kiitos :) Muuttaminen on mukavaa, varsinkin kun pääsee asumaan just semmoiseen asuntoon mihin toivoikin pääsevänsä.

Reetta: Kiitos! Aika pelkistettyhän se on, mutta mie tykkään :)