Aamulla ennen automatkaa lounas näytti tältä: paistettua possun ulkofilettä jonka päällä mietoa chilisoosia ja valkosipulituorejuustoa. Seurana raejuustoa ja salaattia.
Posion mökki on kuttunu meitä jo monta kertaa ja tänään sitten vastattiin kutsuun: lyötiin auton tankki täyteen bensaa ja käännettiin auton nokka kohti pohjosta!
Iines ei ollu aivan yhtä innostunu ko me nuista sen mökkivaatteista, mutta hauskaa ainakin oli ;) Onneks Iines sai sitten mökillä loikkia riemusta: myyrät on hyppineet nurmikoilla niin, että meän piski mennä viipottaa menemään tuolla pihalla kirsu maassa.
2 kommenttia:
Tää ei nyt tähän postaukseen liity, mut paljonko teil menee rahaa kuukaudessa ruokaan? Että onko karppaaminen paljonkin kalliimpaa? Ja lasketko sä vieläki kaikki sun kalorit ym?
Huhuh, en osaa kyllä yhtään sanoa! Me ollaan kuitenki tosi fiksuja ostajia: tuijotellaan kilohinnat läpi ja ostetaan paljon tarjouksessa olevia tuotteita. Harvoin herkutellaan kalliilla ruoalla tai syyään ravintolassa.
Se, että onko karppaus kalliimpaa ku normaali ruoka riippuu siitä, mitä normaalisti on ruukannu syä. Jos normaalisti on syöny pelkkää kotiruokaa, karppaus voi olla kalliimpaa, mutta jos on ostellu paljon herkkuja (sipsit, karkit ja jäätelö on kalliita!) niin silloin karppaus on halvempaa. Lisäksi vähän riippuu että miten karppaa: jos syö lihaa ja salaattia, niin se ei ole erityisen kallista, mutta jos panostaa mantelijauhoihin ja muihin erityisjuttuihin, niin toki karppauksen hinta nousee. Toisaalta taas karpatessa tulee syötyä paljon vähemmän (proteiinit ja rasvt pitää nälän paremmin poissa kuin hiilihydraatit) mutta toisaalta taas halpatuotteet (kuten makaroni) pitää jättää kaupanhyllylle.
Vielä muutama viikko sitten laskin syömäni ruoan hilsut ja kalorit, mutta lopetin sen kun osaan suunnilleen nykyään arvioida paljon syön. Kalori-/hilsulaskentaa harrastin 3-4 kuukauden ajan. Ehkä syksyllä siirryn taas ruokien punnitsemiseen, koska silloin näkee ravintoarvot paljon tarkemmin :)
Lähetä kommentti