28 maaliskuuta 2011

Oma koti ♥

Tänään aamulla ennen kouluunlähtöä tuli suunnaton tarve tehä jotain meän makkarille. Me ollaan tästä kuukauen sisällä muuttamassa, joten en viittiny alkaa tekemään mitään suurta muutosta. Ensinnäki siirsin sänkyä ja sängynpäätyä ikkunaankäsin ja nostin ikkunan ja sängyn välistä minun yöpöydän miehen puolelle. Yöpöydän alla on laatikko, jonka päällä on kaikki Tuulilasi-, Metsästys- ja Tekniikan Maailma-lehdet. Yöpöydällä on pari minun kirjaa, herätyskello, unimaski ja tietysti lukulamppu.
Iineksen tähystystorni vaihettiin yhtä kaliiberiä pienempään, iso tuoli kun ei enää mahtunu sängyn ja seinän välliin. Sängyn päällä olleet pikkutyynyt oottaa tällä hetkellä matkaansa kirppikselle.
Laurin lukulamppuna toiminu lamppu siirrettiin sänkyä vastapäätä olevalle seinälle. Inkin entinen tähystystorni siirrettiin myös tuolle seinälle ja tuolin päälle nostettiin Iineksen patja. Tuolin paikalla oli ennen Inkun korisänky, jonka heitin surutta roskakoriin (oli sen verran nimittäin järsitty kapistus). Tuolin käsinojalla oleva viltti on ennen ollut sängynpäädyssä lampaantaljojen alla. Ei paljoa muutoksia tehty, mutta naiselle on tärkeää, että ees vähän muutoksia tehhään. :')
♥Koirasuukkoja

Ei kommentteja: