06 maaliskuuta 2011

5 X koira

En varmaan ikinä oo postaillu näin tiuhaan tahtiin, mutta ku kerta asiaa tulee ja kuvia on, niin annan mennä vaan! :) Tänään käytiin vähän kävelyllä meren jäällä hellun ja pikkupiskin kanssa. Kuvassa oikealla näkyy Oulun Eden.
Only in Finland! - Golffausta voi harrastaa myös jäällä.
Iines oli taas mielissään ku sai kirmata ees taas jäällä. Olin myös aika yllättyny (ja erittäin ylpeä), kun se ei juossu jokasen ohikulkijan tykö hyppimään, vaan pysytteli koko ajan meän lähellä ja tuli heti luokse kutsuttaessa. :)))
Pieni näyttää niin pennulta tässä kuvassa! :')
Iltapäivällä kävin "vähän vaihtamassa kuulumisia" (ihme kun naapurit ei valittanu kun monen tunnin ajan kuulu vain että kälä-kälä-kälä-kälä-kälä) ystäväni tykönä. ♥ Ei muuten oltu nähtykkään reiluun vuoteen, joten asiaa kyllä piisasi molemmilla! E oli leiponut tosi maukasta mustikkapiirakkaa, jota tarjosi vaniljajäätelön kanssa. Muumimukissa on Kanadasta asti tuotua toffeeteetä, joka vei kielen mennessään ja oli ihan hurjan hyvää!
E:llä olikin sitten muutama koira vastassa kun tulin Iineksen kanssa kyllään.
Oli Taiga...
...ja Tiuku...
...ja Tosca...
...ja vielä Kanadan vahvistus ja koko porukan ainoa poju Tuuma. (Joka oli muuten ainoa, kenen kanssa Iines oli valmis leikkimään.)
Tytöt näyttivät Iineksellekki pari kertaa kaapin paikan, mutta meni tosi hyvin (jopa paremmin ku oisin ikinä osannu odottaa ja toivoa!) :))
Neljä tyttöä pyörivät yhdessä kun porukan herrasmies makoili ja katseli menoa - oli vähän raukka nuutuneen näköinen, mutta toivottavasti paranee pian. :)
Iines tietty näytti kaikki hyvät puolet itsestään: hyppäsi rahin päälle josta kurkotteli etutassuilla lipaston päälle ja rämähti lattialle, kiipesi nojatuolille, pissasi matolle (ei vissiin kehdannut pyytää ulos kun neljä koirasilmäparia tarkkaili).. Huhhuh! Onneksi muuten meni hyvin. :') Ehkä jopa niin hyvin, että E joskus toistekkin uskaltaa pyytää meät kylään.. :D

2 kommenttia:

Marcela Cocco kirjoitti...

Hi! This incredible white desert! Very different from the landscape I know. These puppies are very cute. I always visit your blog, but unfortunately do not understand your language. Greetings from Rio de Janeiro, Brazil!

Marcela

Henni kirjoitti...

Hello!
Those pictures are taken of the sea - people in fact are playing golf over there! :) The white dog is mine, but the other ones are my friend's.