18 maaliskuuta 2011

SALISALISALISALI

Maanantainahan alotin karppauksen ja heti tiistaina oliki 1.5 kg keveämpi aamupaino - se on kiva ku nesteet lähtee. (Aamupaino = aamulla ennen syömistä tai juomista, vessassa käynnin jälkeen mitattu paino). Keskiviikkoaamuun mennessä oli lähteny vielä 400g, elikkäs jos tuntuu että nesteet turvottaa, niin karppaamaan vaan! Parissa päivässä lähtee muutama kilo. Tänään pääsin muuten käymään salilla, jee! Oli ihan mahtavaa. Hellu sai toppuutella minua koko ajan, että en ois puskenu kaikkea ihan överiks.
- Alkulämmöt kuntopyörällä 5 min. + lämmittelyt ennen sarjoja
1. Leveä myötäote selkäkoneessa 30kg/3x12
2. Vinopenkki käsipainoilla 9kg/12 + 8kg/2x12
3A. Hauikset käsipainoilla 5kg/3x12
3B. Ojentajat taljassa narulla 15kg/3x12
4. Selkä alataljassa 20kg/3x12
5. Kyykky tangolla 20kg/10
- 50 min.
Tuntu että oisin halunnu tehä vielä etureidet ja takareidet ja pohkeet ja olkapäät ja vattalihakset ja ja ja.. Mutta hellu sano ettei se ehkä ois ollu kovin järkevää. :(
Koko talven mulla on ollu se ongelma, että jos laitan pipon päähän, niin ei voi pitää nutturaa ja jos ei oo pipoa, niin korvat jäätyy. Oon yrittäny tasapainoilla pipon ja pipottoman välillä, kunnes tajusin, että on ehkä olemassa muitaki ratkasuja. Koska fiksun näkösiä korvalappuja ei oo olemassa, niin päätin hankkia pannan. Helpoin tapa saaha unelmiensa panta on tietty tehä ite.
Pannan tein 3 oikein/2 nurin - neuleella (nurjapuolella tietty 3 nurin/2 oikein). Koristeeksi pistin ystävänpäivänä isosiskolta saamani rintaneulan. Huomenna muuten pääsen uudestaan salille, en malta oottaa. :) Niin ja sunnuntaina järkkään parille ystävälleni päivälliskutsut, en kyllä malta oottaa sitäkään!

5 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ihana tuli! Rusettikoriste kruunaa lopputuloksen :)

Itselläkin tuossa valmiina yhteen pantaan ohje, mutta kun en meinaa löytää makuuni sopiavaa lankaa :D

P.S. Kiva nähdä jotain käsityöjuttujakin täällä ;)

Manna kirjoitti...

Kaunis panta, voi kun saisi itsekin joskus aikaiseksi jotain vastaavaa! :)

Blogissani on sinulle tunnustus, käy kurkkimassa! :)

Henni kirjoitti...

HoO: Kiitos paljon, minustaki siitä tuli aika söpö :) Mie otin ekan langan minkä kotoa löysin, sie oot turhan vaativa ;)

Manna: Kiitos paljon tunnustuksesta, laitoin tunnustuksen sinulle takaisin :) Onneksi tuo ei ollu kovin hankala tehä. Kudoin sitä aina kun katoin telkkaria ja se oliki yllättävän nopea tehä.

Emppis kirjoitti...

Heippa!
Olisi tosi kiva jos voisit tehdä jonkinlaisen ruokapäiväkirja-postauksen (ehkä valokuvineen) karppiruokavaliota samalla esitellen :-)
Itse olen ajatellut juuri karppauksen aloittamista ja vaikka olen lueskellut hirveästi kaikkia foorumeita tuntuu etten osaa vieläkään käsittää kuinka paljon ja miten sitä oikein pitäisi syödä? Kiitos!

Henni kirjoitti...

Hei Emppis!
Vajaa vuosi sitten kirjoitin blogitekstin, joka koski karppaamisen aloittamista:
http://vivalahenni.blogspot.com/2010/04/aloittajan-karppausopas.html
Teksti ei ole täydellinen ja siinä on puutteita, mutta ihan kelpo alkulukemiseksi. Kirjoitan tänään toisenlaisen jutun karppaamisesta, jossa paneudun enemmän tuohon oikein syömiseen :)