19 maaliskuuta 2011

The Versatile Blogger

Tavoitteena terveempi loppuelämä-blogin kirjoittaja Manna laittoi minulle tunnustuksen, kiitos paljon! :) Tunnustukseen liittyy myös haaste, eli pitää tunnustaa itestään 7 asiaa.

1. Pietän itteäni hyvänä "kotiemäntänä"; yritän pitää kodin mahdollisimman siistinä ja kokkaan paljon. Ehkä oon tämmönen pieni "Bree Van de Kamp", joka uskoo siihen, että perhe-elämäkin voi paremmin kun perhe kokoontuu joka päivä yhdessä syömään kotiruokaa.

2. Mulla on aina varpaankynnet lakattuna. Nimittäin sen takia, ku iso heppa astu (nojasi!) minun jalan päälle useita vuosia sitten, eikä yks varpaankynsi vieläkään kasva nättinä.

3. Tällä hetkellä lasken kaiken syömäni ruoan ravintoarvot (kcal & HH).

4. Ennen viime toukokuuta en juuri ollu mikkään himoliikkuja - toisin kuin nykyään ehkä olenkin. Kävin ehkä kerran viikossa jossain jumpassa. Onneks tapasin tuon minun avokin, joka sitten tutustutti minut salin ihanuuteen ja koukussa ollaan!

5. Olen viime aikoina huomannu, että en oikeasti omista yhtään semmosta tavaraa, jota tarvisin ihan oikeasti. Jos vaikka joutuisin yhtäkkiä muuttamaan maasta, niin ei harmittaisi jättää esimerkiksi huonekaluja ja vaatteita ja koriste-esineitä tänne.. Mitäs mie niillä teen? Aina saa uusia. Läppäri ja kännykkä ovat tietty asia erikseen.

6. Muutama vuosi sitten vahtasin telkkua paljon. Ainakin Housea, CSI Miamia, CSI, CSI New Yorkia, Todistettavasti syyllistä, Ilman johtolankaa, Greyn anatomiaa ja Salkkareita tuli seurattua. Nykyään oon tyytyny kattoon vain Täydellisiä naisia ja Sinkkuelämää.

7. Herään aamulla aikaisin, jotta ehdin tehä kaikkea (lähinnä siivousta ja paikkojen järjestelyä) ennen koulun alkamista. Enkä pysty menemään illalla nukkumaan, jos tiän että esim. keittiön tiskipöytä notkuu likaisista astioista, jotka odottaa tiskikoneeseen pääsyä.

Kun tunnustus tuli henkilöltä, joka liikkuu ja syö terveellisesti, ajattelin pistää tämän menemään muille silloin tällöin/ samoista asioista bloggaaville ;) Olkaapas hyvä:
HoO
Manna (kiitos ja saat tunnustuksen myös takasin!)
milli

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tiedätkö mitään muita hyviä karppihenkisiä blogeja? Musta ois aivan ihanaa lukea sellaisia, mutta niiden löytäminen on aika hankalaa! :( Kiitos paljon :)

Henni kirjoitti...

Hei!
Valitettavasti en juurikaan tiedä karppausblogeja. Olet ihan oikeassa, niitä on tosi hankala löytää ja monet karppausblogien pitäjät lopettavat bloggaamisen jo alkuunsa. Onnea etsinnässä! :)
Ps. Ehkä voisit kysellä karppaus.info-sivuston foorumilla, löytyykö sieltä karppibloggaajia!

HoO kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! :)

Henni kirjoitti...

Oohan hyvä (: